keskiviikko 27. lokakuuta 2021

KOTONANämä postauksen kuvat ovat lokakuun alusta, jolloin ostin tuon kauniin Roosanauha kukkakimpun. Nyt kukat ovat vain kaunis muisto ja olohuoneen ilmekin on muuttunut talvisemmaksi. Siitä kuvia myöhemmin, vaikkei muutos ole kovin suuri. Tummempi ja talvisempi. Tällä hetkellä mietinnässä on muutamia kodin sisustukseen liittyviä juttuja. Tai oikeastaan niitä on aika paljonkin. 
Olohuoneeseen liittyy aika paljonkin asioita, joita haluaisin muuttaa. Rajallinen budjetti asettaa omat rajoitukset, eikä muutosten tekeminen muutenkaan ole helppoa. Jo pelkästää uuden sohvan hankinta on kovin hankalaa. Aina sohvia katsellessa tulen lopulta siihen tulokseen, että haluan edelleen valkoisen sohvan. Ja sitten tietysti alan  miettimään tarvitsenko edes uutta sohvaa vai ostaisinko vain uudet päälliset. Toinen mietinnässä oleva asia on sohvapöytä. Se ei saisi olla liian iso, mieluiten puinen mutta mallia en osaa päättää. Pöydästä pääsemmikin valaisimeen, jonka myös haluaisin uusia. Mutta se on varmasti paras ostaa vasta sohvan ja pöydän jälkeen.
 

Olen kyllä ihan tyytyväinen myös olohuoneen nykyiseen sisustukseen. Joten on päiviä jolloin ajattelen etten sittenkään tee uusia hankintoja. Voihan sitä rahaa käyttää muuhunkin. Matkusteluun vaikka ?


Millaisia sisustushaaveita sinulla on ? Kivaa keskiviikko iltaa !

Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig