perjantai 22. lokakuuta 2021

SAAPIO INTELLIGENT BEAUTY


* SAAPIOn tuotteet Pr-näytteitä * 

Olen aivan ihastunut näihin SAAPIOn tuotteisiin, joita sain testiin. Kuvissa näkyvien tuotteiden lisäksi testissä on pari muutakin tuotetta SAAPIOlta, mutta niistä lisää hieman myöhemmin.  SAAPIO on eurooppalainen brändi, jolla on muutama erilainen ihonhoitolinja ja yksi niistä on AGELESS, joka on tarkoitetti ikääntyvälle iholle. SAAPIO hoitaa ihoa myös sisältä päin ja heillä on lukuisia tuotteita siihenkin. 



Itselläni on käytössä ASTAXANTHIN Face Lotion, joka hellästi puhdistaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa. Meikin puhdistuksen jälkeen tämä tuote vie iholta pois kiristävän tunteen ja valmistaa ihoa samalla hoitotuotteille. Aamuisin käytän tätä pelkästään puhdistukseen ja jätän vesipesun pois.



Toinen tuote SAAPIOlta, johon olen ihastunut on HYDRATING Face Cream with ASTAXANTHIN . Tämä voide sopii käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin. Voide kosteuttaa kuivaa  ihoa tehokkaasti ja jättää sen sametinpehmeäksi. Tässä voiteessa on myös manteliöljyä ja C-vitamiinia.



 

SAAPION ihonhoitotuotteet ovat parabeenittömiä, sulfaanittomia, vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan Euroopassa. SAAPIOlla on myös ihonhoitoa tukevia lisäravinteita, ja itsellä on niistä käytössä pari. Teen niistä piakkoin oman postauksen. 


Onko SAAPIO sinulle tuttu brändi ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig