perjantai 26. elokuuta 2022

MAKUUHUONEEN PÄIVITYS TEKSTIILEILLÄ
Keväällä kaipasin makuuhuoneeseen vaaleampaa ilmettä. Minulla on ollut monta vuotta paksu Tine K. harmaa sävyinen päiväpeitto sekä kuviollinen tummasävyinen matto makuuhuoneessani. Voitte uskoa, että olin niihin jo aika kyllästynyt. Lisäksi makuuhuone oli myös ilman kattovalaisinta. 

Ihan ensin muistaakseni ostin nuo ANNOn valkoiset pellavalakanat, olivat 20 % prosentin alennuksella. Seuraavaksi ostin tuon HAYn riisipaperivalaisimen, ja itse asiassa ostin myös  toisen samanlaisen, mutta suuremman myös olohuoneeseen. Se tosin odottaa vielä paketissa paikoilleen laittoa. Sitten tilasin H&M Homesta nuo kaksi pellavatyynyn päällistä sekä vohvelikankaisen kevyen päiväpeiton. Uusi vaalea matto löytyi kesän alesta ANNOsta. Sitä olin jo aiemmin ihastellut, mutten raaskinut ostaa. Uuteen vaaleampaan ilmeeseen löytyi myös alesta tuo juliste, joka on Paper Collectivesta. 
 
 

Itse olen aivan totaalisen ihastunut tähän makuuhuoneeni vaaleampaan ilmeeseen. Ja voi olla, että vaikka alunperin ajattelin vaihtaa talveksi taas värimaailman tummemmaksi, en sitä tee. 


Sisustatko tekstiileillä ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig