tiistai 16. elokuuta 2022

VALKOINEN PELLAVAMEKKO


Pitkästä aikaa taas täällä blogissa. Tarkoitus ei ollut pitää taukoa, mutta keväällä väsytti ihan hirveästi, eikä energiaa tuntunut olevan blogin päivitykseen. Sitten tuli kesä ja ajattelin, että nautin kesästä ja pidän taukoa blogista. Se taisi olla ihan hyvä idea. Ja oli muuten ensimmäinen kerta, kun näin pitkä tauko blogista tuli yli vuosikymmeneen. Juuri nyt tuntuu, että intoa olisi myös blogin kirjoitteluun, eikä vain instan päivittelyyn. Jos et vielä seuraa instassa, niin sieltä  minut löytää @sarasblogi .
Kesä on kulunut töitä tehden ja lomaillen. Ja tietysti olen nauttinut kesästä ja kauniista ilmoista. Aika ihanaa on sekin, että kesä tuntuu vielä jatkuvan. Tänäänkin olemme saaneet nauttia ihan mielettömästä säästä aurinpaisteessa. Työpäivinä se ei ole ihan niin kivaa, mutta itse olen nyt vapailla ja tuntuu kuin olisi lomalla. Kirjoittelen myöhemmin vielä postauksen  tänne blogiin kesästäni kuvineen. 
Kuvien valkoinen pellavamekko on kesän lempparimekko ja siitä haaveilin jo viime kesänä. Mekon tilasin Australiasta ja  brändi on Morton Mac. Tästä mekosta tosiaan haaveilin pitkään ja onnistuin vielä nappaamaan sen alesta, joten edes tullimaksu ei harmittanut. Tullaus sujui myös helposti tullin sivuilla. Mekko tuli muutamassa päivässä, mutta ehkä en jatkossa kuitenkaan harrasta näitä tullattavia vaatteita. Jotenkin tuli syylllinen olo, tilata nyt mekko toiselta puolelta maapalloa, ja  vaikka mekko on laadukasta pellavaa ja tiedän, että käytän tätä varmasti seuraavat kymmenen vuotta. No mutta, mekko on ihana ja tunnen itseni onnelliseksi joka kerta, kun puen sen ylleni.
 

Oletko tilannut vaatteita EU:n  ulkopuolelta ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig