keskiviikko 11. toukokuuta 2022

WHITE FLOWERSValkoiset kukat ovat lemppareitani ja kuvien kukkakimpun sain äitienpäivänä. Kissapoikakin innostui tästä kimpusta, sillä siinä oli mukana myös heiniä, jotka jouduin ottamaan pois, sillä se olisi syönyt ne kaikki. Kimppu on minusta oikeastaan kauniimpi ilman niitä. Pöydälle on unohtunut pellavaliina pääsiäiseltä, se on koristanut pöytää nyt myös vappuna ja äiteinpäivänä. Ehkä kuitenkin vaihdan liinan ennen juhannusta. 
Parvekkeen siivouksen olen jo aloittanut, mutta nyt on ollut niin kylmä, että kukkia en ole vielä hankkinut. Yleensä minulla on ollut sinisiä kukkia, koska rakastan laventelia, mutta tämä valkoinen äiteinpäiväkimppu on niin kaunis, että katselin jo valkoisten kukkien valikoimaa puutarhamyymälöistä. Voi siis olla, että tänä vuonna parvekkeelle tuleekin vain valkoisia kukkia. 
 

Oletko jo laittanut parvekkeelle kukat ?

Share:

1 kommentti

  1. Valkoiset kukat on niin kauniita ja olen itsekin laittanut niitä monena vuonna. Nyt vielä on ihan vaiheessa täälläkin, juuri kylmien ilmojen vuoksi. Kukkia on vielä jotenkin tosi nihkeästi saatavilla ja ostin hetken päähänpistosta punaiset runkosuusut pihalla korkeisiin ruukkuihin. Ei ole todellakaan suosikkini, mutta tarjonta oli niin heikkoa ja hinnat korkeat, että meni vähän hermot. Niinpä ostin nuo 9 e kappale - tuli ainakin siitä hyvä mieli ja tiedän että ne kestävät myös pitkiä poissaolojakin...
    Mukavaa kesän odotusta Sara <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig