perjantai 5. heinäkuuta 2013

New in
Tämän päivän shoppailut olivat varsin teknisiä. Tätä objektiivia olen himoinnut jo kauan ja nyt se oli Stockan kantis tarjouksessa. Jos maton kanssa kävi huonosti niin nyt tärppäsi. Kuvat on tietysti otettu uudella objektiivilla ; sisällä, auringon ollessa pilvessä, sälekaihtimet kiinni ja ilman salamaa. So happy.

Mutta kuitenkin uskon yllä olevaan. Kuvaaja tekee kuvan edelleen, vaikka nykytekniikka on loistavaa.

Ihanaa perjantai-iltaa !


Kuva Pinterest

Share:

6 kommenttia

 1. Kyllä se niin vaan on, että kuvaaja sen kuvan tekee.Tekniikka auttaa,mutta ei loputtomiin. Onnea uutukaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ja hyvätkään kuvat eivät välttämättä ole vielä taidetta :) Kiitos Dahlia. Eiköhän tuolla tule leikittya :D

   Poista
 2. Toi on ihan huippu toi objektiivi! Mulla on se ja olen niin tyytyväinen! Ainoa tietty, että se ottaa kuvat aika läheltä, joten tilaa tarvitaan aika paljon. Nyt harkinnassa olisi joku uusi objektiivi, ehkä laajakuva, olisi kiva testata vähän erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös tosi tyytyväinen, jo muutaman päivän jälkeen. Ihan totta, aika läheltä ottaa ja valoa tarvitaan paljon vähemmän, joten on varmasti mukava kuvata tällä kun valo taas syksyn myötä vähenee. Itselläni on muut objektiivit zoomeja, niillä kuvaaminen on vähän erilaista. Näihin objektiiveihin koukuttuu nopeasti. Minua kiinnostaisi myös suodattimet.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig