lauantai 30. lokakuuta 2021

DETAILSVaikka aika monena päivänä tulee pukeuduttua kokomustaan, olen edelleen innostunut vaaleista väreistä ja erityisesti beigestä. Kuvien villa / kashmirsekoite neuletakki löytyi Massimo Duttista. Olin katsellut heidän nettisivuiltaan neuleita ja kävin sitten huvikseen liikkeessä katsomassa mitä sieltä löytyy. Valikoima oli tietysti pienempi kuin netissä, mutta löysin tuon kuvien neuletakin ja se oli juuri se johon nettisivuilla olin eniten ihastunut.

Kuvissa mukana myös lempikorvakoruni eli jo keväällä ( vai kenties viime talvena ) Zarasta löytyneet korvikset. Ne laitan aina silloin, kun haluan asuun jotain ekstraa. Muuten käytän koruja todella vähän, vaikka haluaisin käyttää niitä enemmän. YSL huulipuna on muistuttamassa, että joskus käytin huulipunaa lähes päivittäin. No, ehkä sekin aika vielä palaa. Maskin alle laitan vain huulirasvaa. 
 
Vejan lenkkarit ovat olleet hyvä ostos. Äärettömän mukavat jalassa ja tykkään erityisesti tuosta kivasta vaaleiden värien kombosta. Niitä olen käyttänyt säästeliäästi, eli en lainkaan sateella. Haluan pitää ne puhtaina ensi kevättä varten, jolloin toivon mukaan paistaa aina aurinko. 


Leppoisaa lauantai iltaa !Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig