lauantai 6. marraskuuta 2021

MARRASKUU


Marraskuu on jo pitkällä  ja päivät lyhenevät nyt vauhdilla. Tämän pimeän ja hieman ankeankin kuukauden olen ajatellut kotoilla. Katsella sohvalla lemppari ohjelmia, juoda teetä ja polttaa kynttilöitä. Lisäksi yritän ehtiä ulkoilla päivänvalossa, syödä sitrushedelmiä, ja aloittaa ainakin D- ja C-vitamiinien syönnin.





Marraskuussa aion myös nukkua hyviä yöunia ja pitkiä päiväunia, jos siltä tuntuu. Ihan parasta on nukkua päikkärit reippaan kävelylenkin jälkeen. Toivottavasti saamme myös kirpeän reippaita ulkoilu ilmoja. Tänään sellainen on osin ollut, ihanaa auringonpaistetta, mutta myös sadetta välissä. En yhtään harmittelisi lumen tuloakaan jo marraskuussa. 





Marraskuussa myös kotiin hiipii pehmeämpi ja tummempi värimaailma. Itse en niin välitä nyt trendikkäästä ruskeasta, mutta beigeä kotoa jo löytyykin. Sohvalle olen hankkinut taas uusia tyynynpäällisiä, tällä kertaa mustavalkoisia, hieman boho tyylisiä pehmentämään ilmettä. 

Marraskuussa myös joulu tulee kotiin, hiljaa ja pienin askelin. Parvekkeelle laitoin jo kausivalot, samoin ikkunoissa on paperiset valkoiset joulutähdet ja myös yksi uusi paperinen jouluvalo. Se on pyöreä ja suuri, ehkä lumihiutale ?





 

Ihanaa marraskuuta ja rentoa viikonloppua !

Share:

2 kommenttia

 1. Tähän pimeyteen on ollut jotenkin vaikea tottua. Toivon, että tulisi vähän lunta, se piristäisi omaa mieltä.

  Ihanaa marraskuuta sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täällä, olen taas koko ajan väsynyt :(

   Kiitos samoin Jonna <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig