sunnuntai 1. elokuuta 2021

BACKBAG* Kaupallinen yhteistyö Gaston Lugan kanssa *

Olen vasta viime vuosina oppinut käyttämään selkäreppua. Useimmiten käytän sitä ulkoillessa, salille mennessä tai matkoilla. Kaikki reppuni ovat mustia, sillä se on minusta helpoin pitää puhtaana sekä sopii kaikkiin omiin asuihini. Ruotsalaisen Gaston Lugan reput ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä  sekä sopivat monee menoon. Lisäksi he kiinnittävät huomiota vastuullisuuteen. Reput valmistetaan eettisesti ja Gaston Luga on hiilineutraali yritys.
Uusi Gaston Lugan reppuni on myös sateenkestävä ja malli on nimeltään Späsh. Tätä reppua saa kahdessa eri koossa, molempiin mahtuu kannettava tietokone. Tykkään tästä mallista myös siksi, että edessä on kaksi pientä vetoketjullista taskua. Ja kuten kuvista näkyy tämä reppu sopii myös hieman naisellisemman asun kanssa.
 

Teille blogin lukijoille minulla on tarjota alennuskoodi eli koodilla sarasblogi 15 saat viidentoista prosentina alennuksen  Gaston Lugan tuotteista. Kannattaa käydä kurkkaamssa muutkin mallit ja värit heidän sivuiltaan. Sieltä löytyy moneen eri tarpeeseen tyylikkäitä ja käytännöllisiä reppuja ja asusteita. 


Käytätkö selkäreppua ? Suloista sunnuntain jatkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig