keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

BEIGE, BLACK & WHITEMustaan ja valkoiseen on helppo yhdistellä muita värejä. Itse käytän usein mustavalkoisten asujen kanssa sinistä eli tykkään yhdistää farkkuihin valkoisen paidan ja mustan takin. Viime aikoina olen ihastunut yhä enemmän beigeen ja se sopii täydellisesti yhteen mustan ja valkoisen kanssa. Yhtä klassinen valinta kuin farkkusininen.

Kuvien rennolla asulla vietin shoppailupäivää kuopuksen kanssa. Hän halusi kierrellä kirppiksiä ja niin vaelsimme oikeastaan koko päivän eri kirppiksillä. Itse en löytänyt mitään ostettavaa ja kuopuskin vain yhdet housut, jotka olivat ihan uudet. Hyvä, että pääsevät nyt käyttöön. Itse mietin koko kierroksen ajan omia vaatteitani, ja sitä että, pitäisikö joistakin luopua ja myydä  tai  lahjoitaa pois. 
Blazer In Wear // t-shirt Nanso // knit shorts H&M // sandals Zara // bag Marc Jacobs // sunnies Furla // jewerly Snö of Sweden 
 
Tänään oli ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja siksi aamuinen vesisade ei haitannut ollenkaan. Suorastaan nautin sateesta, jopa pysäkille kävellessä. Töissäkin oli mukava päivä, vaikka harmikseni muutama työkaveri oli lomani aikana tehnyt päätöksen vaihtaa työpaikkaa. Vaikka minua ja muita harmittaa, on hienoa että he uskaltavat mennä kohti unelmiaan. Varmaan oma ikäni vaikuttaa siihen, että haluaa mielummin kaiken olevan samoin kuin ennenkin, eikä siksi ole halua uusiin tuuliin. 


Kivaa viikon jatkoa sateista huolimatta !
Share:

4 kommenttia

 1. Nuo värit toimivat aina, kiva siistimpi kesäasu! Huomaan, että omassa vaatekaapissa, vaikka nykyään onkin enemmän hillittyjä värejä kuin ennen, valkoinen beige ja musta ovat isossa roolissa. Niitä on helppo yhdistellä ja muistan kun olin viimeksi Nizzassa muutaman päivän lomalla, mukana oli vain tuota värimaailmaa - helppoa.
  Ihania kesäpäiviä ja mukavaa työhönpaluuta!
  PS Kesäsade <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja varsinkin matkoilla on hyvä suosia simppeliä värimaailmaa. Tästä väri kombosta on tullut oma suosikki, pitkään vierastin beigeä ja ihan suotta.

   Ihana kesäsade <3

   Poista
 2. Olen huomannut kanssa, että vanhemmiten pysyttelee mieluummin tutussa ja turvallisessa, kuvioissa, mitkä ovat tuttuja. Nuorempana oli enemmän sellaista kokeiluhalua uusiin juttuihin. Ehkä sitä on tässä iässä jo nähnyt niin paljon, että tuttu ja turvallinen on hyvä juttu.

  Todella kiva asu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä :) Kyllä vuosien mittaan seikkailunhalu on hiipunut ;) Sitä on tyytyväinen nykyisin, kun töiden jälkeen pääsee kotiin, eikä tarvitse lähteä minnekkään. Tunnustan kyllä välillä haaveilevani ulkomaanmatkoista, ehkä vielä joskus pääsemme matkustamaan ilman rajoituksia ja testauksia.

   Kiitos Jonna <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig