sunnuntai 15. elokuuta 2021

PÄIVÄ PORVOOSSA


Kesälomalla heinäkuussa vietin yhden päivän vaellen Porvoon katuja. Hyppäsin aamupäivällä bussiin ja palasin takasin illan suussa. Moni muukin oli valinnut saman päivän Porvoon vierailulle ja hetkittäin tuntui, että ihmisiä kaduilla oli jopa liikaa. Kahviloden ja ravintoloiden edessä oli lounas aikaan pitkät jonot, mutta onneksi sivukaduilla hieman kauempana kaupoista ja ravintoloista oli väljempää. Itse en erityisemmin viihdy tungoksessa ja mieluiten vierailenkin eri paikoissa silloin, kun tiedän ettei muita ihmisiä ole paljon liikkeellä.
Päivä Porvoossa oli kuitenkin mukava ajottaisesta tungoksesta huolimatta. Jonotin jopa kahvilaan ja se kyllä kannatti. Söin aivan ihanan vegaanisen annoksen Ani's Cafessa, joka oli myös miljööltään kaunis. Kaduilla vaeltelun lisäksi poikkesin muutamassa putiikissa, mutta ostoksia en tehnyt, ajatus niiden raahaamisesta bussilla kotiin ei houkutellut. Ja aika moni liike löytyy myös Helsingistä.
Ihastuin erityisesti Kuusilinna Living- putiikkiin, jossa siis myynnissä tietenkin Kuusilinnan sohvia, mutta paljon myös pientä sisutustavaraa. Hassua, miten Helsingissä käyn useimmiten vaatekaupoissa, mutta muualla käydessä pistäydyn mieluiten sisustuskaupoissa. Nyt bongasin monta kivaa pientä juttua kotiin, joten ehkä täytyy syksymmällä tehdä vielä uusi Porvoon reissu.
 

Kävitkö tänä kesänä Porvoossa vai oliko kohteesi joku muu pikkukaupunki ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig