torstai 19. elokuuta 2021

AUTUMN DETAILS


Syksy on ihan kulman takana, ja olenkin jo hiljalleen luopunut kaikkein kesäisimmistä vatteista. Hellemekot ovat väistyneet bleisereiden ja paitapuseroiden tieltä, mutta onneksi ei vielä tarvitse kaivaa syysneuleita esille. Edelleen jaksan innostua mustan ja beigen yhdistelmästä, sitä onneksi löytyy myös syysvaatteistani. Mustan vuorellisen pellavasekoite bleiserin ostin jo kesällä, mutta huomasin pian, että se on aivan liian kuuma ja onkin siksi odottanut viileämpiä ilmoja. Bleiseri on todella ylisuuri ja hakee vielä paikkaansa asuissani. Luultavasti käytän sitä vaaleiden paitojen, mustien housujen ja mokkaisten loafereiden kanssa. Syksymmällä sitten asuun voisi vaihtaa nilkkurit. Bleiseriäni voi varmasti käyttää neuleiden kanssa pitkällä syksyyn, sillä se on melko jämäkkää ja paksua kangasta.Edelleen olen myös innostunut kultaisista yksityiskohdista. Käytin pitkään vain hopeisia tai valkokultaisia koruja ja nyt ne eivät innosta juuri lainkaan. Ehkä ne joskus taas näyttävät ja tunutvat omilta. Kesällä olen käyttänyt kynsissä kirkasta punaista ( silloin kun olen ne jaksanut lakata ), mutta nyt siirryn taas takasin nudeen. Joskus olen syksyisin innostunut viinipunaisista kynsilakoista, mutta juuri nyt eleetön ja yksinkertainen look kynsissä, huulilla ja koko meikissä kiinnostaa. Kesällä en ole juuri jaksanut meikata, ja olen käyttänyt vain itseruskettavaa voidetta silloin tällöin ja ripsiväriä sekä satunnaisesti huulipunaa. 

Millainen on sinun syyslook ?

Share:

2 kommenttia

 1. Kiva postaus!
  Juuri kuumeisesti mietinkin minkälainen se olisi - olen nimittäin varannut pöydän Preportesta, ja nyt lähtee aika paljon kaikkea vaihtoon.
  Ainakin farkkujen osalta olen siirtynyt klassisiin kapeahkoihin suoriin sekä vähän väljempiin leveälahkeisiin. Ne tuntuvatkin ihanan freeseiltä slimien jälkeen. Mullakin on kivat mustat mokkasiinit, joten ainakin ne tulevat olemaan ahkerassa käytössä.
  Monia takkeja laitan myös pois ja pitäisi hankkia jokin mukava syystakki.
  Kivoja elokuun päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on se tilanne, että olisi paljon myytäviä vaatteita, mutta en ole vielä tehnyt asialle mitään.
   Slimit farkut olen hylännyt myös ja käyttänyt levälahkeisia ta sitten vähän pussittavia farkkuja. Näyttävät ihan uudenlaisilta pitään jatkuun kapean linjan jälkeen. Takkeja pitäisi varmaan karsia, vievät aika paljon kaappitilaa ;)

   Kiitos samoin Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig