tiistai 24. elokuuta 2021

VIIMEINEN KESÄASU
Kuvien vaalea asu taitaa jäädä tämän kesän viimeiseksi asuksi. Kuvat otettiin lämpimänä iltana ja en silloin olisi yhtään arvannut, etten enää tänä kesänä pukeudu kesämekkoon. Elokuu on mielestäni vielä kesäkuukausi ja usein onkin ollut ihan kesäkelit. Tässä äkillisessä kylmyydessä tuntuu hassulta suurten kansainvälisten nettikauppojen sähköpostit, joissa mainostetaan muotia kesälomalle. No, eteläisessä euroopassa lomakausi on meneillään, kun me täällä pohjolassa valmistaudumme syksyyn.

Asuni pellavatrenssi on muutaman vuoden takaa, mekko viime kesältä ja sandaalit keväällä ostetut. Ja kaikki ovat Zarasta, tylsääkö ? Usein olen lukenut,että jos koko asu on samasta paikasta ja vielä Zarasta on se tylsä eikä yhtään kiinnostava. No, rohkenen olla eri mieltä. Kiinnostava tyyli syntyy omasta tavasta yhdistellä asioita, niin että tuntee olonsa varmaksi ja viihtyy asussa. Ai niin, korvakorut ovat myös Zarasta, mutta aurinkolasit ja reppu eivät.

 

Harmittaako sinua kesän loppuminen ? Tunnelmallista tiistaita !

Share:

8 kommenttia

 1. Tavallaan harmittaa sen vuoksi, että tämä elokuu on ollut niin kolea ja tuulinen. Olisi ollut mukavaa, että lämpö olisi jatkunut edes 20 asteen kieppeillä vielä toistaiseksi.
  Olen pessyt pois jo kaikkein kesäisemmät vaatteet - olen ollut ajoissa sen asian suhteen juuri kylmien ilmojen vuoksi. Nyt voi silti pitää farkkuja ja sandaaleja ja vaikka jotain lämpimämpää yläosaksi, sellainen in between asustus.
  Tunnelmallista tiistaita sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin jäin kaipaamaan niitä 20 asteen kelejä. Tuntuu, että ensin oli ihan liian kuuma ja sitten melkein heti perään liian kylmä. Mutta nyt juuri on aivan ihana ilma.

   Kiitos Maarit <3 Ja pahoittelut, että vastailen näin myöhässä . . .

   Poista
 2. Se jäi vielä lisäämättä, että on minullakin tosi paljon Zaran vaatteita eikä vaivaa yhtään. Niillä on kropalleni sopivat mallit myös farkuissa, joten tietää suunnistaa sinne kun on tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Minullekin Zaran vaatteet istuvat ja tykkään tehdä siellä ostoksia. Löytöjäkin laadukkaista materiaaleista olen tehnyt ;)

   Poista
 3. Osaksi vähän harmittaa, osaksi ei. Tosin aion jatkaa sukkahousujen voimalla mekkokautta vielä pitkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista kuumimpia ilmoja en minäkään kaipaa ;) Mekkokausi jatkuu täälläkin :D

   Poista
 4. Tyylikkäänä kuten aina. Vähän turhan nopeaan tämä sään vaihtuminen tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 Todellakin. Vielä olisi ollut mukava jatkaa kesän viettoa . . .

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig