maanantai 30. elokuuta 2021

AUTUMN OUTFIT
Tänä vuonna olen ottanut trenssin käyttöön aiemmin kuin muina vuosina. Oma trenssini on tosin vuoreton, joten t-paidan kanssa se ole mitenkään lämmin. Mutta on ollut päiviä jolloin sen kanssa olen pukenut jopa neuleen, tosin kesäneuleen. Tätä asua käytin jo viime vuonna, mutta nyt kuvissa on uudet lenkkarini.

Trench coat Zara // skirt Monki // short sleeve knit H&M // sunnies Furla // sneakers VEJA 

Käytän usein arkisin lenkkareita, myös hameiden ja mekkojen kanssa. Ne ovat mukavat ja rennot jalassa ja niillä jaksaa kävellä koko päivän. Vaikka lenkkarit ovat lempikenkäni, en silti keräile niitä. Minulla on yleensä käytössä muutama pari, nyt näiden uusien myötä kolmet sekä niiden lisäksi yhdet urheliluun ja toiset töihin. 

 

Nämä uusimmat lenkkarit ovat ranskalais merkki Vejan ja hurjan mukavat sekä tukevat jalassa. Sekä tietysti aivan ihanat muutenkin. Ensi kertaa näillä kävellessä tuntui kuin jalassa olsi ollut jonkinlaiset retkeilykengät, nämä tukevat nilkkaa napakasti. Tilasin lenkkarit Arketin nettikaupasta ja olivat parissa päivässä kotiovella. Veikkaan jo nyt, että tulevat olemaan mukana aika monessa syysasussa.


Millaiset ovat sinun suosikki kenkäsi ?Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig