lauantai 5. kesäkuuta 2021

BLACK SUMMER DRESS

Olen jo aikoja sitten ottanut kesävaatteet esille, vaan en ole ehtinyt silittää niitä. Työpäivinä asia ei ole haitannut, sillä viime viikon yövuoroissa sekä töihin mennessä että tullessa oli varsin viileää, eikä kesämekolle ollut käyttöä. Nyt vapailla on taas ollut liian kuuma silittämiselle, joten sekä eilisen että tämän päivän asuna on ollut musta liehuvahelmainen KappAhlin mekko.

Mekossa on puhvihihat, jotka ovat kolmeneljäsosaa, mutta ranteissa olevien kuminauhojen avulla ne voi myös vetää ylös kyynärpäihin. Itse tykkään mekon rennosta väljyydestä, keveydestä ja hauskasta rypytyksestä helmassa. Todella kuuman kesäpäivän mekko tämä ei ole, mutta kahdenkymmenen asteen lämmössä sopiva. Toki mekko voi käyttää viileämmilläkin keleissä sukkisten ja nilkkureiden kanssa. Paidankin voisi pukea alle lämmittämään. 


Black summer dress KappAhl  ( saatu blogin kautta ) // sandals Birkenstock // sunnies Furla // nylon bag Mango

 

Eilen vietin vapaapäivää kuljeskelemalla ulkona puistossa ja lempparisarjaa eli The Block katsoen. Nyt näkyvä kausi on kuvattu viime keväänä ja tuntui hassulta katsoa, mitä sarjassa tapahtui kuin Korona ilmaantui. Myös toisessa suosikissani eli Love it or List it, näkyi parissa jaksossa Koronan vaikutus.

Tänään riensin aamupäivällä mustassa mekossani viilettäen ensin Hakaniemen Etolaan ja sitten torille ostamaan kukkia ja yrttejä parvekkeelle. Kukkia on varsin vähän tänä vuonna istutuksissani, lobeliaa ja laventelia, muuten laatikoissa on yrttejä. Pidän valtavasti  kukista, mutta omalle parvekkeelle haluan rauhallisen tunnelman. Ostin toki myös amppelimansikan ja tänään sain jo syödä ensimmäisen marjan.Mitä sinulla kasvaa pihalla tai parvekkeella ?
Share:

2 kommenttia

 1. Superihana mekko! Kyllä musta on vain upea kesäväri
  Ihania kesäpäiviä sinulle Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3 Mekko on kyllä oikea unelma ja musta todellakin on upea kesäväri.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig