lauantai 12. kesäkuuta 2021

RUSKETUS TURVALLISESTI* Tuotteet Pr-näytteitä * 

Tänäkin kesänä hankin rusketuksen turvallisesti purkista. Ihoni on melko vaalea, ja iholleni tulee todella helposti luomia. Iän myötä luomia tuntuu tulevan yhä enemmän ja siksi haluan olla auringossa mahdollisimman vähän. Oleskelen mielummin varjossa, suojaan ihoa kevyillä vaatteilla ja käytän aurinkosuojaa. Koska on kuitenkin kiva olla edes hieman ruskettunut, turvaudun rusketuksen hankinnassa kosmetiikkaan.
Tänä kesänä minulla on testissä kuvien kaksi tuotetta eli NKD SKN Gradual Glow ja NKD SKN Natural tan mousse. NKD SKN Gradual Glow on melko vaalea ja asteittain ruskettva sekä kasvoille että vartalon iholle tarkoitettu. NKD SKN Natural tan mousse on taas hieman tummempi itseruskettava vaahto, joka antaa kauniin ja kestävän rusketuksen vartalon iholle.
Itseruskettavien kanssa kannattaa iho etukäteen kuoria ja kosteuttaa hyvin, eikä ihoakarvoja kannata poistaa samalla kertaa, kun käyttää itseruskettavaa voidetta. Levityksessä on hyvä huomioida ettei polviin ja kyynärpäihin levitä voidetta liian paksulti. Itseruskettavaa voi myös levittää tarkoitukseen tehdyllä kintaalla, jolloin ei ole pelkoa käsin tummumisesta. Itseruskettavien kanssa ei kannata pukea heti ylleen vaaleita vaatteita tai mennä nukkumaan valkoisiin lakanoihin. Myös suihkua pitää välttää usean tunnin ajan. Ennen levitystä voi kokeilla pienelle ihon alueelle väriä ja aina kannattaa lukea kunkin tuotteen ohje huolellisesti läpi. 

Käytätkö itseruskettavia tuotteita ?
Share:

2 kommenttia

 1. Musta on tullut kamalan laiska itseruskettavien kanssa. Käytän lähinnä itseruskettavia tippoja tai sitten tuotteita, jotka voi vaan pestä pois. Sopii hyvin silloin, jos sääriin haluaa nopeasti vähän väriä.

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, sillä itseruskettavien laitossa on omat haasteensa. Olen myös kokeillut tippoja, niillä saa aikaan kevyen päivätyksen ja siihen ovat mahtavia sekä helppoja.

   Kiitos samoin sinulle Jonna <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig