perjantai 4. kesäkuuta 2021

JALAT KESÄKUNTOON


* Lemon Juice & Glycerinen tuotteet Pr-näytteitä *

Aurinko ja sandaalikelit ovat täällä, mikä on aika ihanaa. Kotimaiset Lemon Juice & Glycerinen jalkojenhoitotuotteet ovat juuri nyt ajankohtaisia. Itselleni Lemon Juice & Glycerine on tuttu brändi jo lapsuudesta ja tuttu tuoksu tuokin mieleen juuri lapsuuden aurinkoiset ja huolettomat kesät.
Lemon Juice & Glycerinen jalkojenhoitotuotteisiin kuuluu jalkakuorinta, joka laitetaan kosteille jaloille, huuhdellaan ja kuivataan. Jalkakuorinnan luomuriisirakeet ja laavakivi kuorivat karhean ihon, poistavat kuollutta ihosolukkoa ja tekevät jaloista pehmeät sekä sileämmät. Tuotteessa on myös glyseriiniä, joka pehmentää jalkojen ihoa. 

Iberon jalkaraspia voi käyttää erityisen kuiville kantapäille. Ibero on myös kotimainen brändi ja täyttää tänä vuonna 70 vuotta. 

Kuorinnan ja mahdollisen raspauksen  jälkeen jalkojen iholle levitetään rasvaa ja jos kantapäät ovat erityisen kuivat kannattaa niille käyttää tehohoitona Lemon Juice & Glycerinen kantapäävoidetta, joka on erityisesti kehitetty kuiville ja halkeileville kantapäille. Voiteessa on 20 % pehmentävää karbamidia sekä kostetuttavaa betaiinia, jotka yhdessä kosteuttavat ja pehmittävät kantapäitä. 

Päivittäin kannattaa käyttää Lemon Juice & Glyscerinen kostettuttavaa jalkavoidetta. Voide imeytyy nopeasti ja jalat raikkaan pehmeiksi. Voiteessa on hoitavaa ja pehmentävää sheavoita sekä kosteuttavaa betaniinia. 

Hikoilua estämään ja raikastamaan jalkojen ihoa tykkään itse käyttää päivän mittaan kuumina päivinä Antiperspirantti jalkasuihketta, jossa samoin kuin kaikissa tuotteissa on se tuttu ja ihanan raikas sitruunan tuoksu. Suihkeessa on etanolia, alumiiniklorohydraattia sekä viilentävää mentolia. Päivän mittaan tuotetta käytettäessä jalat eivät myöskään tunnu väsyneiltä. Hyvin hoidettuihin jalkoihin on kiva aurinkoisena päivänä sujauttaa sandaalit. 

Aurinkoista viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig