lauantai 20. lokakuuta 2018

BITTERSWEET OCTOBER

fashion

autumn
 

Lokakuu lähestyy loppuaan; puiden lehdet ovat jo melkein tippuneet maahan, tuuli mereltä tuntuu yhä kylmemmältä ja päivät lyhenevät. Eikä edes aurinko jaksa enää lämmittää. Olo on hieman haikea, toisaalta mieli on täynnä kiitollisuutta upeasta kesästä ja kauniista aurinkoisesta syksystä. Kiitollinen olen myös monista asioista omassa elämässäni ja yksi niistä on oma perhe. On ihanaa kun on lapset joiden kanssa tehdä asioita sekä äiti jota myös saan tavata usein. 


autumn

finland

helsinki


Tänään meillä oli äiti-tytär päivä vanhemman tyttäreni kanssa, joka ei enää asu kotona. Usein tavataan iltapäivällä, otetaan kuvia meille molemmille ja käydään kahvilla / syömässä. Näitä syksyisiä kuvia on pitänyt ottaa jo pari viikkoa, mutta työkiireiden vuoksi emme ole ehtineet. Puissa ei enää lehtiä paljon ollut, mutta maassa sitäkin enemmän. Ja me emme suinkaan olleet ainoat, jotka heittelivät lehtiä ilmaan ja napsivat siitä kuvia. Samalle paikalle tuli perhe, jossa äiti heitteli lehtiä lapsen päälle ja isä napsi kuvia. Minusta on jotenkin niin hauskaa, kun ihmiset nykyään harrastavat valokuvausta enemmän kuin aikaisemmin. Digikuvaus on tosiaan mullistanut valokuvauksen.


autumn

fashion


Lopuksi tosiaan käytiin kahvilla ja vielä sen jälkeen tyttären luona, jossa hän latasi kuvat omalle koneelleen. Kun pääsin kotiin olikin jo tullut pimeää. Ikäänkuin muistutuksena siitä, että talvi todellakin tekee tuloaan. Mutta sitä ennen on joulu ja arvatkaa kuka on jo ottanut kuvia joulun ajan postauksiin ? En voi oikein itsekään uskoa että olen näin hyvin ( tai siis ainakin blogin osalta ) valmistautunut jouluun. Enhän edes ole joulun fanittaja, tai no ihan vähän. Leppoisaa lauantai-illan jatkoa !


Share:

4 kommenttia

 1. Kuvistakin näkee, että teillä oli mukava päivä. Ihanaa viikonlopun jatkoa !

  - Katja

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Sara :) ja näkee, että teillä on ollut hauskaa tyttären kanssa.
  Oli kiva nähdä viime viikolla ja toivottavasti törmätään taas.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3 Oli kiva nähdä, toivottavasti taas törmätään. Ihanaa viikonloppua sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig