sunnuntai 21. lokakuuta 2018

FLOWER SHIRT

fashion

kappahl


Ihana rento viikonloppu takana, kyllä nyt taas jaksaa ensi viikon. Rehellisesti sanottuna en ole tänään tehnyt mitään. Kuopus kokkaili meille vegaanisia tortilloja, joten ei tarvinut ruoan valmistuksestakaan huolehtia. Nyt meillä pyörii pesukone ja luultavasti saan sen verran aikaiseksi, että ripustan pyykit  kuivumaan. Ai että rakastan laiskottelua. 


kappahl

fashion


Laiskottelun lisäksi rakastan juuri nyt tuota kuvissa näkyvää KappAhlin kukkapaitaa *. Viime vuonna hitaasti innostuin punaisesta väristä ja hullutus sen kun jatkuu. Kyllä se kuulkaa pitää paikkansa, että punainen on voimaväri. Minulla on uskomattoman energinen ja mukava olo tuo paita päällä. 


at home

fashion


Värin ja kukkaprintin lisäksi rakastan paidan mallia. Sehän on pyjamapaidan mallinen ja siksi kai siinä onkin juuti niin mukava olla. Vielä kun siihen yhdistää leveät ja mukavat mustat housut sekä matalat ja niin ikään mukavat kengät, on tyyli täydellinen; rento, mukava ja tyylikäs. Pidätkö mukavista vaatteista vai siedätkö epämukavuutta muodin vuoksi ? Suloista sunnuntain jatkoa kamut !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig