tiistai 23. lokakuuta 2018

FALL OUTFIT

muoti

fashion

muoti

muoti

syysmuoti


Tämä on oikeastaan aika mukava vuodenaika. Pukeutumiselle on monta mahdollisuutta; voi laittaa jotain kevyttä ylle ja lämpimän takin tai paksun neuleen ja sen päälle ohuen takin. Inohottavin on sellaien keli, että on pakko laittaa päälle ihan hirmuisesti vaatetta tai sitten joku todella kylmiin olosuhteisiin tehty tekninen vaatekappale, jollaista en itse edes omista. 

Kuvien asu oli yllä viikonloppuna ja olen kuulkaa aivan hurmaantunut tuohon Elloksen * kepeään mekkoon. Mekossa on hauska printti ja se on puoliksi kietaisumekko eli yläosa on ihan tavallinen ja alaosassa on kietaisumallien leikkaus. Villapaidan kanssa mekko sopii myös ja näyttää ihan hame + paita yhdeistelmältä. Rakastan tälläisiä helppoja mekkoja, jotka voi pukea muutenkin kuin vain mekkona. Käytätkö sinä mekkoja syksyllä ja talvella vai ovatko ne vain kesän juttu ? Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille !


ellos

muoti

ellos

muoti


Wool coat Marc by Marc Jacobs // wrap dress Ellos * // shoes ECCO * // sunnies Ray-Ban // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * //  wool scarf  Isabel Marant  // tights Wolword
* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä 
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig