perjantai 19. lokakuuta 2018

ESSENTIALS

fashion


Tuntuu todella ihanalta, että on perjantai. Edessä koko viikonloppu lepoa ja rentoutumista. Rauhallisia aamuja ( no ne kaksi kappaletta ) tuplakahvilla ja koko päivä aikaa tehdä mitä huvittaa. Minulle oma aika on todella tärkeätä, se sellainen aika ettei ole mitään aikatuluja, eikä sovittuja menoja.


kappahl


Ennen kuin heittäydytään viikonlopun viettoon saatte kurkistaa paria asiaa, joista olen juuri nyt innoissani. Kuvissa näkyvä kukkapaita on uusi lempipaitani. Kummasti tuo kukallinen paita vei sydänmeni  ja paikan vaaleansiniseltä paidalta. Ja se on vieläpä punainen. Tällä viikolla paita on päässyt ylleni jo kahdesti ja kuulkaa se päällä on koko päivän loistavalla tuulella. Paita on KappAhlin *  ja tulee myyntiin 31. lokakuuta. 


beauty


Punaisen paidan myötä olen tietenkin punannut huulia tavallista ahkerammin; kirkasta punaa, tummaa luumua tai viininpunaista. Kynsiin on samoin päätynyt nuden sijaan punaisia sävujä. Kellon ranteen olen syksyn tullen vaihtanut mustaksi, kesällähän käytin paljon vaaleanpunaista ranneketta. Kyllä on kätevä tälläinen kello johon voi helposti itse vaihtaa rannekkeen. Kuvassa näkyvä Oh Yeahh ! * on vähän niikuin huulirasva, mutta samalla se tuo onnellisuutta, siihen voi uskoa ken tahtoo, mutta suojakerroin on ainakin SPF 15. Huulirasvana vallan mainio sisältäen kookosta, joka pehmentää huulia ja saa tuntemaan olon kerrassaan mainioksi ( siis uskokoon ken tahtoo ).


kauneus


Onnellisuus huulirasvasta päästään Kocostarin Black Happy Maskiin ( taas tuo happy mainittiin ), jonka aion levittää kasvoilleni huomenna sen pitkän tupla aamukahvin jälkeen. Sitä en tiedä tekeekö tämä naamio ketään onnelliseksi, mutta naamio sisältää hiiltä, jonka luvataan puhdistavan ihoa samalla poistaen epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Ja niitähän iholta löytyy, vaikka se olisi kuiva pinnaltaan. Parasta näissä Kocostarin naamioissa on helppokäyttöisyys, sisällä on nimittäin kangasnaamio, joka levitetään kasvoille ja sitten vaan levätään se kasvoilla 20 minuuttia. Huippua. Itse rakastan myös näitä pakkauksia ja hintakin on edullinen. 


fashion


Kocostarin Black Happy Maskin * lisäksi teen huomenna jotakin muutakin, mutta mitä sitä en vielä tiedä. Tuntuu suorastaan ylelliseltä tälläinen viikonloppu, jolloin voi tehdä mitä haluaa, vailla aikatuluja.  Mikä sinua innostaa muodissa juuri nyt ? Rentoa viikonloppua !


* Saatu blogin kautta



Share:

4 kommenttia

  1. Paita on aivan ihana! Ja kyllä - huomaan innostuvani kukkakuoseista myös nyt syksyllä. Ja tottakai upeista, ylisuurista neuleista;)
    Leppoisaa viikonloppua, Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kukkakuosi villitys on kyllä itselleni ihan uutta, kiva kuulla etten ole ainoa ;)

      En malta odottaa, että päivät kylmenevät ja saan taas pukeutua niihin ylisuuriin neuleisiin. Parasta talvessa !

      Kiitos samoin sinulle Lady <3

      Poista
  2. Ihana kukkapaita <3

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig