sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

WHAT I WORE

karl lagerfeld

nahkatakki, jumpsuit


Talvitakit on siivottu pois naulakosta ja on aika siirtyä melkein puoleksi vuodeksi kevyempiin takkeihin. Trenssiä ja nahkatakkia olen käyttänyt menneellä viikolla vuorotellen, usein toki vielä neuleen kanssa tai ainakin se neule on ollut kassissa vilukissalla mukana. Kuvien asu oli ylläni torstaina iltana, jolloin kävin ensin Kansallismuseossa Barbie näyttelyn avajaisissa ja jatkoin siitä YSL juhliin Kattilahallille.


lether jacket, jumpsuit


Leather jacket Karl Lagerfeld // jumpsuit Black Swan Fashion* // shoes ECCO * // sunnies Ray-Ban // leather bag Agnes Cecilia *
karl lagerfeld

lether jacket, jumpsuit


Illan asuna oli nahkatakki ja jumpsuit ensin tennareiden kanssa, jotka vaihdoin Kattilahallilla korkoihin lisäten huulille kirkasta punaa. Kotiin lähtiessä oli kyllä pakko kaivaa kassista se neule, sillä lyhythihainen + nahkatakki oli liian kylmä. Nahkatakki on itselleni vaate, joka pelastaa minut usein asukriisiltä. Jos en keksi mitä laittaa päälle, päädyn yleensä nahkatakkiin. Se sopii mekkojen ja housuasujen kanssa. Sillä luo helposti niin arkisen kuin juhlavankin tyylin. Vaatekaapin klassikko, jonka hankkimista ei tarvitse katua. Onko sinulla nahkatakkia ja mikä on lempiasusi nahkatakin kanssa ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä


Share:

4 kommenttia

 1. On, musta nahkatakki on asia, jota ilman en kyllä voisi olla. :D Itse yhdistän siihen niin kukkamekkoja kuin farkkuja ja tennareitakin, se jotenkin vaan sopii kaiken kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on vaatekaapin must have :) Nahkatakki sopii kaiken kanssa, itse huomaan päätyväni kuitenkin usein näihin kokomustiin asuihin.

   Poista
 2. Nahkatakit kuuluu myös mun vakiovarusteisiin ja minäkin kaivoin ne tällä viikolla käyttöön. Suosikkini on musta biker, jota yhdistän ihan mihin tahansa asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkatakki ilman ei voi olla, niin monikäyttöinen. Minulla on vain tämä yksi musta nahkatakki, joskus katselen myös muita värejä, mutten ole vielä rohjennut hankkia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig