tiistai 1. toukokuuta 2018

FOR SOME PEOPLE FASHION WEEK LASTS ALL YEAR

nahkatakki, hame , t-paita

leather jacket, skirt, t-shirt


T-paidan teksti on aika osuva, eikö vain ? Tänä keväänä olen innostunut muodista ja väreistä ihan eri tavalla kuin vaikkapa viime keväänä. Kaikki värit tuntuvat juuri nyt innostavilta ( vaikkei niitä nyt näissä kuvissa näy ), viimeksi olen ihastellut jopa keltaista. No, sitä tuskin nähdään blogissani ylläni, never say never, mutta kaunis väri se on.


nahkatakki, hame

aurinkolasit


Leather jacket Karl Lagerfeld // t-shirt KappAhl * // sunnies Ray-Ban // skirt KappAhl Limited Edition Stripes * // shoes H&M // leather bag Agnes Cecilia * // watch Cluse *


loafers, leather jacket


Juuri nyt olen ihastunut t-paitoihin, joissa on teksti, raitoihin ja kukkiin, pastelliväreihin yhdessä mustan kanssa ja uusimpana punaisiin huuliin. Ja vaikka yleensä uskon, että vähemmän on enemmän, niin nyt tuntuu siltä, että eri juttuja keskenään sekoittamalla lopputulos on paras. Vaaleanpunaiset loaferit yhdessä nahkatakin ja punaisten huulien kanssa tuo asuun särmää ja ovat jopa vähän yllättävä ostos itselleni, mutta ah niin ihanan ! 


leather jacket karl lagerfeld

raitahame, nahkatakki, loaferit

ray-ban, karl lagerfeld, kappahl


Kuvien asulla vietin vappua eli kävin kahvilla pojan kanssa ja ostoksilla. Ilma oli eilen täällä Helsingissä todella kaunis ja aurinkoinen, mutta tuulinen. Ja nyt taas kurjaakin kurjempi. Siitä huolimatta olo on iloinen, on vapaapäivä ja ajttelin käydä ostamassa muutaman kukan parvekkeelle. Pihallamme kasvit työntyvät esiin maasta ja puihin on ilmestynyt silmuja. Ihan pian piha on täydessä kukkaloistossa, kun sireenipensaat aloittavat kukintansa. Rentoa vappupäivää !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig