perjantai 4. toukokuuta 2018

SPRING FLOWER

marmekko, moko, desenio

moko maljakko


Löysin pyöreän pullomaisen maljakon Mokosta muutama viikko sitten käydessäni siellä kahvilla. Olen jo pidempään etsinyt tämän tyyppistä maljakkoa, johon voi laittaa yhden kukan tai oksan. Joskus harmittaa etten ehdi käydä enemmän kivajalkakaupoissa, sillä rakastan kaikenlaisia pieniä putiikkeja. Aika vain on rajallista ja siksi usein unohdan kuinka hauskaa ja inspiroivaakin kaupoissa vaeltelu voi olla.


moko maljakko

sisutus


Viikonlopun ohjelmaan kuuluu parvekkeen siistimistä talven jäljiltä- vihdoin ja viimein. Viime kesäksi ostetut muratit ovat viihtyneet hyvin ruokailutilan ikkunalaudalla parvekelaatikoissa. Seurakseen ne ovat saaneet jo minttua ja pari muuta yrttiä. Tänä viikonloppuna nostan ne takaisin parvekkeelle ja ehkä ehdin myös puutarhamyymälään etsimään jotain kukkivaa niiden seuraksi. Oliivipuukin pääsee kesän viettoon parvekkeelle, mutta peikonlehti lienee parasta pitää sisätiloissa. Oletko jo laittanut parvekkeen tai pihan kesäkuntoon ? Aurinkoista viikonloppua !
Share:

4 kommenttia

 1. En ole vielä. Viime vuonna ostin kauniin, ison ruukkuhortensian ja vein sen ilmeisesti liian aikaisin parvekkeelle. Taisi paleltua ja nuukahtaa. Mitäköhän kukat kestäisi viileämpää säätä, matalia yölämpötiloja?
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Käsittääkseni orvokit ja monet kokonaan vihreät kasvit sietävät kylmääkin esim. oliivipuu.

   Suloista sunnuntaita !

   Poista
 2. Kauniit keväiset kuvat :) Me ollaan tänä kesänä paljon matkoilla ja mökillä, joten laitan muutaman helppohoitoisen kasvin alkukesäksi.

  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ruukkukasvit ei tosiaan pärjää yksin, mutta eihän niitä tarvitse jos ei ole kotona.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig