perjantai 27. huhtikuuta 2018

FRIDAY MOOD

porter, ysl


Takana kiireinen, mutta kiva viikko. Tälle viikolle sattui monta blogi tapahtumaa, joista osaa voi käydä kurkkaamassa vielä hetken aikaa instan @sarasblogi storiesin puolella. Sinne päivittelen ainakin blogijuttuja ja joskus vähän muutakin. 

Kesäkin tekee kohisten tuloaan, vaikka välillä on ollut niin viileää, että hui kauhistus. Urheasti olen käyttänyt trenssiä ( välillä tosin neuleen kanssa ) ja tällä viikolla nahkatakkikin on päässyt ylleni. Siitä on jo asukuvatkin napattanu ja ilmestyvät tänne viikonlopun aikana.

Kuvien kengillä tepsuttelin tänään ja onneksi ei tullut vesisadetta, niikuin eilen jolloin kastuin iltapäivän kuurossaa kotimatkalla läpimäräksi. Pakko kai kuljettaa sateenvarjoa mukana ihan vaan varmuuden vuoksi.

Huulilla on pari päivää kevään kunniaksi ollut punaista huulipunaa, tällä hetkellä suosikki on YSL*  puna, joka pysyy jopa minun huulillani. Aika mahtavaa. Ehkä käyn taas ostamassa vanhan suosikkini YSL valokynän, sitä parempaa ei taida kyllä olla.

Uusin Porter lähti mukaan kaupasta ja nyt se odottelee tuossa pöydällä lukemista. Taidan napata sen  ja kupin teetä mukaani sohvalle. Rentoa perjantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Kivoja juttuja sulla on ollut tuolla Insta storysin puolella. Ihanaa viikonloppua Sara!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig