perjantai 24. marraskuuta 2017

VAALEANPUNAISTA KEVÄÄSEENVesisadetta, lumipyryä ja vähän lisää vesisadetta sekä loputonta marraskuun pimeyttä. Siinäpä kulunut viikko lyhyesti. Niin ja lisäksi pettymyksiä. Ei siis mikään ihme, että tekee mieli uppoutua ensi kevään hempeän kukalliseen ja raidalliseen muotiin. Muutama viikko sitten käväisin Villa Tremondon ensi kevään pressissä ja ai että siellä oli aivan hurmaavia juttuja. Dotsista löytyy nyt hurmaavia joululahja ideoita, mutta ei tarvitse odottaa enää kauan kun ylläolevan kuvan Paul's Boutiquen hurmaavat kevät uutuudet saapuvat myyntiin. Värejä ja malleja löytyy varmasti asuun kuin asuun.
Villa Tremondon tytöt olivat laittaneet esille pientä naposteltavaa houkuttelevasti ympäri suuren tilan, jokaisen brändin vieressä oli herkkuja. Ja kyllä, maistelin jokaisesta. Vaikka naposteltavat olivat toki herkullisia, nautin silti enemmän ensi kevään muodista. Ensi keväänä nimittäin näkyy entistä enemmän väriä, kukkia ja raitoja. Omaan vaatekaappiin eksyy varmasti mustan ja valkoisen rinnalle lisää vaaleansinistä sekä vaaleanpunaista. Viimeksi mainittua ihastelin pressissä niin etten meinannut päästä Second Femalen osastolta eteenpäin. Syötävän ihania sävyjä, eikö vain ?
Viime kesänä jo vähän varovasti kokeilin vierastamaani kukkakuosia, ensi keväänä aion antaa sille koko käden. Kukallisen vaatteen saa kuitenkin melko helposti rauhoitettua pitämällä muun asun yksinkertaisena. Ja sitä paitsi, kun ikää tulee lisää ei musta aina ole se paras valinta. Ehkäpä kevään ja kukkien kaipuussa kaivan esille kaapissa jemmassa olevan mustapohjaisen kukkahameen ja yhdistän sen mustaan neuleeseen sekä nilkkureihin näin ensi hätään. Valitsetko kukat, raidat vai värit ? Vai kenties kaikki ? Rentoa perjantai-iltaa kamut !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig