torstai 23. marraskuuta 2017

HIUSTENHOIDON SUOSIKITOlen totaalisen ihastunut Wellan FUSION tuotteisiin. Nämä tuotteet on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille ja itselläni ainakin latvat ovat olleet huonossa kunnossa. Sarjan Intense repair shampoo jättää jo yksinään hiukset silkinpehmeiksi ja yhdistettynä saman sarjan Intense repair hoitoaineeseen on lopputulos suorastaan uskomattoman pehmät ja sileät hiukset. Nämä tuotteet suojaavat hiusta myös mekaaniselta rasitukselta. Kolmas kokeilemani tuote on Intense repair mask, joka jätetään n. 10 min hiuksiin. Tämäkin toimii kuin unelma. Hyvin hoidetut hiukset on mielestäni myös helpompi muotoilla pesun jälkeen, eikä hiuksia tarvitse pestä niin usein kun tuotteet ovat laadukkaat ja vastaavat hiusten tarpeita. Omien hiusten latvatkin voivat jo muutaman pesukerran jälkeen paljon paremmin. 
Toinen uusi ihastukseni ja varsinkin arki-aamujeni pelastaja on Babyliss Liss Brush 3D. Tämä on siis suoristusharja, jossa on valittavana kolme eri lämpötilaa hiusten mukaan. Harjalla saa älyttömän nopeasti ja hellävaraisesti suoristettua hiukset. Parhaiten tämä sopii puolipitkille ja pitkille hiuksille. Pesun jälkeen kuivaan hiukseni föönillä, joka on muuten 10 vuotta vanha Babyliss, sen jälkeen suoristan hiukseni Liss Brushilla. Niinä aamuina kun en pese hiuksiani laitan vain lämpösuojan hiuksiin ja harjaan ne Liss Brushilla. Helppoa kuin mikä ja säästää hurjasti aikaa. Mitkä on teidän hiustenhoidon suosikit ? Entä miten laitatte hiuksenne kiireisinä aamuina ? Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille !


* Tuotteet saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Olen käyttänyt tuota Mask'ia ja tykkään siitä kovasti; silkkiyttää latvat jo ensi kerralla. Mulla on monia muita suosikkeja, jotka olen löytänyt blogin myötä mm. Goldwellin Kerasilk on yksi parhaista sarjoista mitä olen pitkään aikaan kokeillut. Runsaasti vaalennetut hiukset menevät niin helposti huonoon kuntoon, että pitää olla kunnon aineet niiden kunnossapitämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fusion mask on kyllä loisto tuote. Vaalennetuilla hiuksilla on juurikin aina ongelmana latvojen huonokuntoisuus, hyvällä hoidolla sitä toki saa vähennettyä. Argan öly on myös hyvä hoito latvoille ja yksi omista suosikeistani.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig