lauantai 25. marraskuuta 2017

JUHLAN AIKA
Juhlakausi on varmasti monella jo alkanut; on pikkujouluja, kenties ylioppilasjuhlat, koulujen joulujuhlia, joulun aika ja viimeisenä uuden vuoden juhlat. Eikä tänä vuonna sovi unohtaa myöskään 100 vuotiaan Suomen juhlapäivää. Jos kovin monet juhlat osuu kohdalle ei varmaan kannata ostaa juhlavaatteita kaikkin, vaan katsastaa mitä omasta vaatekaapista löytyy.

Oma valintani ystäväporukan kanssa vietettävään pikkujouluun on tänä vuonna haalari. Kuvien haalari on tämän talven Black Swan Fashionin mallistosta ja nimeltään Kim jumpsuit. Haalari on rento ja mukava asu, ja tässä haalarissa pidän erityisesti kyynärpäihin ulottuvista hihoista, leveistä ja hieman vajaaamittaisista housuista sekä tietysti tuosta kivasta leikkauksesta selässä, joka tekeekin haalarista juhlavan. Haalaria käytin syksyllä tennareiden ja farkkutakin kanssa, ja siitä näkee kuvia täällä.

Kenkinä on mustat mokkaiset Pura Lópezin avokkaat; luottokenkäni jo parin vuoden ajan. Koruja en laita haalarin kanssa lainkaan, minusta tuo selän kiva leikkaus on jo koru sinällään, ranteeseen pujotan mustan Clusen La Roche Full Black Marble kellon. Meikki on hyvin yksinkertainen; vaalea iho ja huulia korostan Hyntin Aria Red Fervor luonnonkosmetiikka huulipunalla. Keep it simple ja keskity juhlaan voisi olla tämän asun teema. 

Katsotaan mitä muita juhlia on tulossa ja saanko kuvattua niitäkin tänne blogin puolelle tässä juhlakauden aikana. Itsenäisyyspäivää emme tavallisesti ole mitenkään ihmeemmin viettäneet, mutta tänä vuonna on toisin. Täytyyhän sata vuotiasta Suomea jollain tavoin juhlistaa. Asu ainakin on jo valmiina ja se onkin jo kerran täällä blogissa näkynyt. Arvaatko mikä mekko on kyseessä ? Leppoisaa lauantain jatkoa !


Jumpsuit Black Swan Fashion * // suede heels Pura López // lipstick Hynt * // watch Cluse *


* Saatu blogin kautta

Share:

3 kommenttia

 1. Nyt on haalari minun makuuni - tykkään juuri noista hihoista. Ja tykkään leveistä lahkeista, vaikka tuo kombo kyllä leventäisi minun ahteriani vielä entisestään;)
  Ihanaa viikonloppua, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihan pituus on kiva, toimii talvella paremmin kuin lyhyempi. No jaa, en usko että leventää, malli on kuitenkin melko kapea lukuunottamatta lahkeiden leveyttä. Olisin voinut ottaa pienemmän koon, mutta tykkään vähän väljemmästä lookista, mukavuus ennenkaikkea ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig