sunnuntai 26. marraskuuta 2017

MYSTIC JUNGLEPikkuhiljaa alan valmistautumaan jouluun. Mietin joulun ruokia, lahjoja ja ehkä eniten kodin sisustamista jouluun. Kotimme on pääosin mustavalkoinen, lisäksi harmaata sekä vaaleansinistä ja vaaleanpunaista on tehosteväreinä siellä täällä. Koska olen viime aikoina ollut ihastunut viherkasveilla sisustamiseen, valikoitui joulun väri kotiimme kuin itsestään. Vihreä tuntuu juuri nyt oikealta ja raikkaalta väriltä jouluun mustan ja valkoisen rinnalle.
Sohvalle on teeman mukaisesti jo ilmestynytkin kaksi uutta tyynyä; tummanvihreä samettien Ikeasta ja upea viidakkoaiheinen Annet Weelink Designin Mystic jungle. Näitä hurmaavia tyynyjä ja muita ihanuuksia saa Kaarna Living verkkokaupasta. Kaarna Living myy laadukasta käsityötä, tuotteita jotka henkivät ajattomuutta ja jotka on valmistettu kestävä kehitys mielessä. Mystic Jungle tyynynpäällinen on 100  % puuvillaa, josta on kemikaalit minimoitu ja se on valmistettu Hollannissa.
Vihreiden tyynyjen seuraksi joulukotiimme tulee pieni joulukuusi ruukussa, muutama paperinen itse tehty joulutähti ikkunaan, paljon kynttilöitä ja valkoisia joulukukkia. Ei mitään punaista, eikä taatusti mitään muovista krääsää. Keep it simple. Tälläisessä yksinkertaisessa joulukoristelussa on kuulkaa puolensa; jos tule kiire sen saa aikaiseksi vaikka päivässä ja joulun jälkeen koti raikastuu hetkessä. Jouluna varsinkin on ihanaa ottaa rennosti ja keskittyä siihen tärkeimpään eli perheen kanssa oleiluun ja lepoon. Oletteko jo sisustaneet kotiin joulua ? Entä mikä on teidän jouluvärinne ? Kivaa alkavaa viikkoa kaikille !


* Tyynynpäälliset saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Meillä kodin värit ovat valkoinen (seinät), tammi (lattia) ja punainen (sohva ja monessa eri paikassa ripaus sitä, mm. pikkuvessan lattia, taulu). Niinpä emme kaipaa enää värejä lisää. Sitä vastoin tunnelmaa luodaan eri valoilla, niin jouluvaloilla kuin kynttilöillä. Kohta voisi tuoda vähän koriste-esineitä esille. Joulukuusi jää tänä vuonna väliin kissanpentujen takia. Toivottavasti ensi vuonna voidaan hankkia olohuoneeseen taas kaukasianpihta. Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin jo valmiiksi joulunvärejä sisustuksessa :) Niin jouluvalot kuin kynttilätkin louvat kivasti tunnelmaa ja valoa tähän pimeään vuodenaikaan. Joulukuusi ja kissanpennut ei ole paras yhdistelmä ;) Onneksi kasvavat.

   Tunnelmallista joulun odotusta sinulle myös !

   Poista
 2. Tämän syksyn tehostevärinä on ollut tummanruskea. Tällä viikolla olisi tarkoitus vaihtaa ne jouluisempaan, todennäköisesti menen tänäkin vuonna valkoisella höystettynä punaisilla lisukkeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli pitkään tehostevärinä beigeä, sopi kivasti mustavalkoiseen. Valkoinen ja punainen on raikas väriyhdistelmä jouluun :)

   Poista
 3. Lumen valkoista ja tähtien hopeaa, niillä tämä koti koristellaan, pieni vihreä kuusi ja kynttilän valoa, tuikkuja ja lyhtyjä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig