maanantai 6. helmikuuta 2017

WHAT I WORE

Rakastan vaatteita, joita voi käyttää ympärivuoden. Lauantain asuna olikin Black Swan Fashionin kevät/kesä 17 kokoelman Janet boyfriend farkut ja Jackie neule. Farkut on ihanan mittaiset, kerrankin kunnolla vajaamittaiset, myös ei niin mallimitoissa oleville. Korkeavyötäröiset ja siksi niin mukavat. Tykkään myös noista rikotuista yksityiskohdista, tuovat farkkuihin rentoutta ja ovat täydelliset vapaapäivän farkut. Harmaa neule on malliltaan ylisuuri ja materiaali on aivan ihana: merinovilla ja puuvilla. Just sopiva myös Suomeen ( viileään ) kesään, mutta toki sitä voi käyttää myös ympärivuoden kuten näitä farkkujakin. Vapaapäivän asuun kuuluu myös vihreä armyparka ( tosin kuljen aika usein muulloinkin parkassa ), harmaa pipo ja kaulahuivi sekä ei niin kauhean tyylikäs kauppakangaskassi. Ihan aina en toki korollisissa nilkkureissa tepsuttele lähikauppaan, mutta minusta ne näytti kivoilta tuon asun kanssa, joten ne jalkaan siis.

Tänään asuna olikin sitten jo reilusti kunnon paksu villaneule. Huh, miten kylmältä ulkona tuntui, kun on tottunut suojakeleihin. Helsingissä paistoi tänään aurinko, ihanaa. Heti on mieli pirteämpi, vai olisiko kivalla viikonlopulla museokäynteineenkin jotain osutta asiaan ? Mukavaa maanantai-iltaa kaikille !

Parka coat M51 // knit and jeans Black Swan Fashion * // beanie H&M // wool scarf Global Accessories // leather ankle boots Zara


* Black Swan Fashion neule ja farkut saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig