torstai 9. helmikuuta 2017

#tbtHelmikuun throwback thursdayhin löysin kolmelta viimeiseltä vuodelta asut, joissa kaikissa on sama takki eli Marc by Marc Jacobsenin sininen villakangastakkini. Takki on ollut yksi parhaimmista ostoksistani ikinä. Ei ihan riittävän lämmin koville pakkasille, mutta Helsingin leutoihin talvisäihin useinmiten sopiva.

Viime talven 2016 asussa olen yhdistänyt siihen mustan Black Swan Fashionin villaneuleen ja leveät housut yhdessä Niken lenkkareiden kanssa. Huoletonta ja niin oman tyylistäni. Tykkään pukeutua melko simppeleihin asuihin, silloin olo on omanlainen. Laukkuna kuvassa näkyy olevan by Malene Birgerin tote, sen olen jo myynyt eteenpäin. Tykkäsin laukusta, mutta sitten kuvio alkoin jo vähän ärsyttämään ja kyllästyttämään. Näin minulle usein käy printtikuvioden kanssa. 
Vuoden 2015 asussa yhdistin takkiin Zaran huolettomat tekonahkahousut sekä itse neulomani patettineulepuseron. Neuletta en ole muuten käyttänyt tänä talvena kertaakaan, joten taidampa pukea sen ylleni huomenna. Se on ihanan pehmeä ja todella lämmin. Jalassa on Adidaksen lenkkarit, ne siirtyivät kuopuksen käyttöön ja jäivät sille tielleen. Uudet valkoiset tennarit on jo kuitenkin hankkttu ja odottavat kaapissa leudompia ja keväisempiä ilmoja. Can't wait.
Viimeinen kuva on vuodelta 2014. Kuvuttu lumipyryssä aurinkolaseissa, mitä ihmettä ? No takki on taas sama ja tässä asussa sen kaverina on Acnen merinovillainen tunika/mekko sekä Dieselin siniset farkut. Noita farkkuja olen käyttänyt tosi harvoin, jotenkin tuo ihan perus sininen on itselleni se kaikkein vaikein väri. Nilkkurit Tiger of Swedenin ja niitä käytän edelleen, sen sijaan kaappiin on tänä talvena unohtunut tuo sinimusta Isabel Marantin villa/silkki/kashmirhuivi. Täytyypä sitäkin taas muistaa käyttää. 

Löytyykö sinulta luottovaatteita, jotka käyvät kaudesta toiseen ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig