lauantai 11. helmikuuta 2017

Tata Harper luksusluonnonkosmetiikkaTata Harperin luonnonkosmetiikkaan on helppo ihastua, sillä tuotteet ovat viimeisen päälle laadukkaita, todellista luonnonkosmetiikan luksusta. Tuotteissa ei käytetä synteettisiä kemikaaleja ja ne tuotettu ja valmistettu brändin omalla tilalla Vermontissa. Sarjan luojaan ja hänen ajatuksiinsa ihonhoidosta pääset tutustumaan tästä linkistä.
Sain blogin kautta kokeiltavakseni pari tuotetta, niihin olen ihan totaalisen koukussa jo nyt. Tunnustan ensi alkuun vähän vierastaneeni pakkauksien ulkonäköä, mutta mitä pidempään olen niitä katsellut sitä kauniimmilta ne minusta näyttävät. Vihreä väri nyt oikeastaan sopiikin luonnonkosmetiikkaan. Kultainen korkki ja laadukas materiaali sopivat luksukselle ja sitä on kuulkaa sisältökin. 

Tata Harper Illuminating Moisturizer kirkastava kosteusvoide sisältää timanttipölyä ja mineraalisekoituksen, joka saa ihon kirjaimellisesti hehkumaan. Tämä tuote on kerrassaan I H A N A.
Kosteusvoidetta voidaan käyttää myös meikin päällä korostuksiin. Itse tykkään tuotteen ihoa kirkastavasta vaikutuksesta, sillä se heijastaa valoa ja saa väsyneenkin ihon näyttämään hyvältä. Voide myös vähentää näkyvästi ihon pieniä juonteita sekä estää kosteutta haihtumasta iholta.

Tata Harper Moisturizing Mask on toinen kokeilemani tuote ja myös tästä on tullut suosikkini. Tuote levitetään kasvoille n. 30 min. ennen nukkumaanmenoa ja jätetään yön yli iholle. Aamulla voikin sitten herätä raikkaana ja katsoa kirkastunutta ilmettään peilistä. Naamio pehmentää ihoa tehokkaasti tehden siitä samalla täyteläisen hehkuvan. Sopii myös erittäin kuivalle iholle ja ainakin omalla ihollani naamion vaikutkset näkyvät selvästi. Tätä naamiota käytetään kerran viikossa tai 2-3 krt. jolloin sen annetaan vaikuttaa 15 min. jonka jälkeen se pyyhitään pois vanulapulla. Todellista luksusta tämäkin tuote..
Tata Harperista tuli kertaheitolla oma kosmetiikka suosikkini. On ihanaa löytää tuotteita, jotka oikeasti toimivat ja ovat lisäksi ekologisia ja eettisiä. Tata Harperia myydään muuten myös kaikissa ns. luksusnettikaupoissa ja tavarataloissa maailmalla, meillä Suomessa sitä löytyy Naturellesta.

Onko Tata Harper sinulle tuttu luonnonkosmetiikka brändi ? Leppoisaa lauantain jatkoa !

* Tata Harper tuotteet saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

 1. Itse olen käyttänyt yhtä Tata Harperin tuotetta kirkastavaa tehoseerumia, siinä oli tosi mielenkiintoinen tuoksu, ei paha, mutta en saanut ihan otetta siitä. :) Muuten sarja kyllä kiehtoo, upean ylellisiä luonnonkosmetiikkatuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on aika erikoinen tuoksu, itse pidän siitä ja mietin kovasti mikä se tuoksu on ? Vähän jotenkin itämainen ehkä ?

   Upeita tuotteita, näihin olen kyllä ihan koukussa, vaikka pakkaus en sin ihmetytti. Nyt pidän jo siitäkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig