torstai 10. helmikuuta 2022

DETAILS


* Kicksin Beauty Act meikit Pr-tuotteita *

Eilen kaupungilla käydessä villakangastakin alla oli jo ohuempi neule. Kuvan kevyt viskoosineule on H&M edullinen löytö ja niitä itselläni on muutamassa eri mallissa ja värissä. Neule on hyvä arkisin ja sen voi pestä helposti koneessa. Ensimmäisen ostin jo muutama vuosi sitten ja se on yhä käyttökelpoinen. Joskus siis laatua saa ihan edullisestikin.



Kullan värinen ketju on myös H&M ja sen ostin pitkän harkinnan jälkeen. Ostos ei toki ollut kallis, mutta harkitsin asiaa pitkään siksi etten halua ostaa mitään turhaa. En edes vaikka se olsi halpa. Muutaman kerran on käynyt niin, että olen ostanut jonkun kalliimman pukukorun, joka onkin sitten mennyt muutamassa kuukaudessa niin kauhean näköiseksi, ettei sitä ole voinut käyttää. Nyt jos tämä koru menee pilalle heti, ei siis ainakaan harmita rahan menettäminen. Toivoin mukaan tämä edullinen koru kestää ainakin sen ajan, kun sitä haluan käyttää.



Kevään edetessä pidemmälle päivitän myös meikkiä  keveämmäksi. Kicksin Beauty Act meikkejä sain blogin kautta ennen joulua. Purkissa on Hydra Sheer Loose Glow Power, joka tuo iholle hehkua. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tuomaan iholle väriä tai yhdessä kosteus tai meikkivoiteen kanssa.




Toinen jännä tuote on Highlighter Stick, jota voi käyttää highligterina tai poskipunana. Se on kevyt ja kerrostettava ja tuo kasvoille luonnollista hehkua. Huulipuna on myös Christmas Limited Edition kokoelmasta ( näitä on yhä myynnissä Kicksin verkkokaupassa ) ja se on voidemainen. Huulipunassa on runsas pigmentti ja jo yksi veto väriä riittää . Tämä myös kosteuttaa ja auttaa siten suojaamaan huulia kuivumiselta. Itse valitsin tarkoituksella vaaleat värit, jotta voin käyttää näitä nyt kevään tullessa.



 

Aurinkoista viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig