tiistai 8. helmikuuta 2022

BLACK, WHITE & BEIGEJuuri nyt haaveilen keväästä ja t-paita keleistä. Tämä kuvien asu on syksyltä ja kevääseen pukisin sen t-paidan sekä mustien leveiden farkkujen kanssa. Kuvassa kierrätys villakangas bleiserin alla on sekä t-paita että villaneuleliivi. Miten ihanaa olisikaan pukea takin alle pelkkä t-paita ja sujauttaa jalkaan loaferit tai tennarit.
Tänään vietän vapaapäivää ja pakollisten kotipuuhien lisäksi olen järjestellyt vaatekaappia. Ja tullut siihen tulokseen, että en oikeastaan tarvitse mitään vaatteita tänä keväänä. Olen nimittäin kulkenut melkein koko talven collage asuissa ja neuleissa, joten kaikki muu mitä kaapistani löytyy tuntuu nyt ihan uudelta. Lisäksi vaatekaappini siäsällöstä saa rakennettua juuri sellaisen tyylin kevääksi, josta juuri nyt haaveilen.
En nyt ihan varsinaisessa ostolakossa ole, mutta ainakin yritän välttää turhia ostoksia. En myöskään ole ihastunut siihen, että tavaraa on joka paikka täynnä. Elämä ja arki on niin paljon helpompaa, kun kotona kaikelle on oma paikkansa. Mun muun lailla haaveilen täydellisestä järjestyksestä myös kaappien sisäpuolella. Ehkä se ei nyt ole maailman tärkein asia, mutta tuntuu mukavalta ja helpottaa tosiaan sitä arkea.
 

Kivaa viikkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig