maanantai 31. tammikuuta 2022

VUODEN 2021 ASUJA 3/3


Tässä vuoden 2021 asuja viimeisessä osassa on vain neljä asua, sillä en valinnut tähän lainkaan asukuvia, jotka on otettu sisällä. Viime vuosina olen huomannut, että takkeja on kertynyt aikamoinen määrä eteisen kaappiin. Puolustelen asiaa sillä, että Suomen oloissa tarvitaan takki säälle kuin säälle. Ja kun lämpötilan vaihtelut ovat noin 50 astetta on selvää, että takkeja kertyy aikamoinen määrä. Varmasti minulla on myös takki addiktio, ne vaan ovat niin ihania.



Kuvien takkeja käytän sään mukaan, mutta tällä hetkellä melkein kaikki takkini ovat joko mustia tai beigejä. Ylimmän kuvan Nanson vuoreton villakangastakki on suosikki jo muutaman vuoden takaa ja nyt tuota beigeä väriä on taas saatavilla. Musta tikkitakki on H&M ja varsin näppärä nollakeleillä. Tuulessa ja tuiskussa sekä pikkupakkasissa selviän KappAhlin teddyvuorisella parkatakilla. Kun on oikeasti kylmä puen ylleni Zaran kierrätys materiaaleista valmistetun paksun toppatakin.



Kaikissa muissa asuissa paitsi viimeisessä minulla on jalassa collagehousut. Niitä on nyt Koronan aikan kertynyt kaappiin kiitettävä määrä ja mietinkin mitä sitten kun Korona on ohitse ? Kuljemmeko yhä verkkareissa ? Itse käytän niitä noin kuutena päivänä viikossa, joka on kyllä itseltäni todella erikoista. Ennen Koronaa jaksoin vielä pukeutua työmatkoille jo siksikin, että usein tuli käytyä jossain töiden jälkeen. No, ehkä keväällä voisi taas vaihtaa verkkarit vähintään farkkuihin.



 

Viihdytkö arkisin verkkareissa ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig