perjantai 21. tammikuuta 2022

BY RAILI


* By Raili tuotteet Pr-näytteitä *

Raili Hulkkonen on yksi Suomen tunnetuimmista meikkitaiteilijoista. Vuosien kokemuksen jälkeen hän on lanseerannut oman ihonhoito ja meikkisarjan By Raili. Minulla on ollut nyt kokeilussa muutamia tuotteita ja täytyy myöntää, että olen ihastunut näihin laadukkaisiin ja kauniisti pakattuihin kotimaisiin tuotteisiin. Loistotuotteita ovat geelimäinen rajauskynä, jolla on helppo loihtia pitkäkestoinen ja hyvin pysyvä rajaus korostamaan katsetta sekä Luxury Lift Mascara, joka antaa ripsille pitkän ja tuuhean ilmeen ilman paukkuja. Kaarevalla harjalla on helppo työskennellä.



By Raili tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat laadukkaita tuotteita aikuiselle naiselle. Tuoteperheeseen kuuluu erilaisia hoitavia tuotteita iholle, sillä Raili Hulkkosen mukaan kaunein meikki syntyy hyvin hoidetulle iholle. Meikeissä löytyy tuotteita aina ihon pohjustuksesta huulipuniin ja ompa mukana yksi tuoksukin. Lupaus on kevyt ja raikas sitruksinen kukkaistuoksu, jonak latvatuoksussa on bergamottia, applesiinia ja rosmariinia. Sydäntuoksusta löytyy pehmeä jasmiini ja tee. Pohjatuoksuna on salvia, myski ja sensuelli vanilja. Tuoksu, jota voi käyttää arkenakin, mutta joka myös sopii juhlaan.



Itse olen erityisen ihastunut näihin kahteen yllä olevassa kuvassa näkyvään tuotteeseen eli Beauty Essentials Vitamin C Serum, joka nimensä mukaisesti sisältää C-vitamiinia peräti kolmessa eri muodossa ja jolla on ihoa kirkastava vaikutus sekä Beauty Essentials Vitamin B3 Face Cream, jossa on B3 vitamiinia. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä estää valovanhenemisen merkkejä. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voi käyttää aamuin illoin.



 

Ovatko By Raili tuotteet tuttuja sinulle ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig