torstai 30. joulukuuta 2021

VUODEN 2021 ASUJA 2/3Vuoden 2021 asuja sarjan toiseen osaan tuli runsaasti keväisiä ja kesäisiä asuja. Valon ja lämmön merkitys asukuville onkin suuri. Niitä on paljon kivempi kuvata ulkona ja Suomen ilmasto tosiaan asettaa omat hankaluutensa. Toukukuussa käytin usein trenssiä yhdessä puuvillaneuleiden kanssa ja tuo ensimmäisessä kuvassa oleva Marimekon Unikko neule oli loisto ostos. Tosin se on melko paksu ja lämpimän kesän vuoksi en sitä juurikaan kesäaikaan käyttänyt.Vaaleita pellavahousujani käytin myös jo toukukuussa ja sitten läpi kesän. Housuihin kuuluu myös jakku, mutta viime kesänä käytin usein jakun sijasta ylisuurta paitaa tai neuletta housujen parina. Toukukuussa pukeuduin usein vaaleisiin väreihin.

Kesäkuun väriksi nousi yllättäen musta. Useimpina kesinä olen innostunut mustasta vasta elokuussa, mutta viime kesänä se oli suurin suosikkini jo kesäkuussa. Yllä olevissa kuvissa kolme erilaista mustaa mekkoa, joita käytin ahkerasti läpi koko kesäkuun. Max Maran musta pellavamekko, joka on alimmaisessa kuvassa on 20 vuotta vanha, mutta edelleen rakastan sitä. Eikä se edes näytä menneen pois muodista.
Heinäkuussa innostuin shortseista ja niitä tuli käytettyä usein kesämekon sijaan kuumina päivinä. Toissa kesänä ostettu valkoinen mekko oli yksi kesän käytetyimmistä. Siinä ärsyttävää on vain silittäminen. Paria muutakin valkoista mekkoa käytin heinäkuun helteillä, niistä vain jäi kuvat ottamatta. Kukkamekot pysyivät tänäkin kesänä kaapissa, ehkä niiden vuoro on ensi kesänä ?
 

Elokuussa palasin takaisin ternssin käyttäjäksi. Ensi pellavatrenssiä kesämekkojen kanssa ja sitten tummenpaa trenssiä ohuiden neuleiden parina. Monkin edellisenä kevävää paljon käytetty vekkihame tuntui taas ajankohtaiselta ja yhdistin sen usein rennosti lenkkareihin. Kevään ja kesän kuljin pääosin matalissa kengissä; lenkkareissa ja sandaaleissa. Korot ovat jääneet melkein kokonaan.


Millainen oli sinun kesän lempiasusi ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig