maanantai 20. joulukuuta 2021

JOULULAHJA & PAKETOINTI VINKKEJÄ


Pakkaan tänäkin vuonna joululahjat samaan tyyliin kuin edellisinä vuosina. Kaikkia pakkaustarvikkeita oli jäänyt edellisiltä vuosilta, mutta ostin sentään yhden uuden rullan lahjapaperia, nimittäin tuon tummanvihreän. Tummanvihreää meillä muutenkin on pieninä annoksina tänä jouluna koko kodissa. Ostin myös uudet pakettitarra-arkit Clas Ohlsonilta, kun niitä kerran oli. Niillä on niin näppärä koristella paketit. Kosmetiikkaa on helppo antaa lahjaksi, ja joulun alla onkin paljon tarjouksia sekä valmiita lahjapakkauksia myynnissä. BYBI Beatyn kosteusvoide ja yövoide ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Yövoiteessa on bakuchiolia, joka on retinolin luonnonmukainen vaihtoehto. Bakuchiol madaltaa juonteita, häivyttää pigmenttiläiskiä ja kiinteyttää ihoa ilman ikäviä sivivaikutuksia. Tämä on hellävarainen vaihtoehto aikuiselle naiselle.

 


KICKSissä on varmasti kaikkein kauneimmat ja monipuolisimmat valikoimat erilaisia lahjapakkauksia. Itse pidän erityisesti KICKSissä myytävästä MON/SUN spa-sarjasta. Tänä vuonna löytyy esimerkiksi tuo kuvan ihana setti Moment Makers, jossa on kauniissa pussukassa  vartalon kuivaharja, suihkusaippua, vartalonvoide sekä käsivoide. Tämä sopii ylellisiin kotikylpy hetkiin ihan jokaiselle.Arjen piristys ovat kauniit tuotteet kylpyhuoneessa ja edulliset sekä päivittäistavarakaupoista saatavat URTEKRAMin suihkugeeli ja käsivoide ilahduttavat luonnonkosmetiikan ystävää. Sarjaan kuuluu monia eri tuotteita ja tuoksuja. Tämä on helppo viime hetken lahja, jos paketeista vielä puuttuu jotain.YOGI TEAn joulutee ilahduttaa teen ystävää. Mukaan pakettiin voisi laittaa kauniin teemukin tai yhdistää tämän ruokalahjaan. Tee, kahvi ja erilaiset jouluherkut ovat herkullinen lahjaidea ja ne voi pakata kauniiseen koriin tai kassiin. Herkkuja kannattaa kerätä mukaan lahjan saajan mieltymysten mukaan ja itsetehdyt herkut ilahduttavat varmasti saajaansa.
KICKSiltä on tullut täksi jouluksi myös Beauty Act meikkisarja, jossa on juhlakauteen sopivia meikkejä alkaen aina ihonpohjustuksesta huulipuniin. Näistä upeista meikkipaketeista ilahtuu varmasti kaiken ikäiset meikkejä rakastavat. Pakkaukset ovat tyylikkäitä ja meikeillä loihtii upean juhlameikin vaikka uudeksi vuodeksi.


Suomalaisen BTB13 Pro -Age lahjapakkaus sisältää kiinteyttävän seerumin ja kasvovoiteen. Tätä lahjapakettia saa nyt pelkän seerumin hinnalla, joten säästöä tulee hurjasti. BTB13 on patentoitu innovaatito, jota onkin hehkutettu valtavasti. BTB13 yhdiste muodostuu I-karnitiini (BT) aminohaposta ja ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13) , jotka aktivoivat ihosolujen uusiutumista. Tässä on laadukas aikusen naisen joululahja, joka on lisäksi pakattu tyylikkäästi. 

Olen pakannut lahjoiksi myös villapaitoja, suklaata ja kirjoja. Pakkasen paukkuessa on ihana pakata lahjapaketteihin lämpöisiä neuleita, pipoja, kauluhuiveja ja sukkia sekä käsineitä. Myös aineettomia lahjoa voi antaa; leffaliput, museokortti tai teatterilippu ilahduttaa kulttuurin ystävää. 


Onko sinulla jo lahjat pakattu ? Ihanaa joulun odotusta !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig