keskiviikko 8. joulukuuta 2021

KOHTI JOULUA & ALEKOODI POSTER STOREEN

 


* Yhteistyössä Poster Storen kanssa *

Hiljalleen lämmin jouluinen tunnelma valtaa kodin joulun lähestyessä. Itse en välitä kullasta ja kimmalluksesta, en myöskään joulun punaisesta ja joka paikassa olevista joulukoristeista. Olinkin siis enemmän kuin reimuissani, kun huomasin, että myös julisteet voivat tuoda kotiin joulutunnelmaa. Jouluinen tauluseinä sopii omaan sisustusmakuuni täydellisesti.
Olohuoneen ruokapöydän taakse löysin tuon hurmaavan Loma-auto julisteen. Jo se yksin tuo pöytäryhmään jouluista tunnelmaa. Samaa henkeä on minusta tuossa meidän pellavaisessa pöytäliinassa, yksinkertaisissa paperikoristeissa ja perinteisissä valkoisissa kynttilöissä. 

Noista paperisista joulukuusen koristeista vielä sen verran, että viime vuonna niitä oli vain muutama, nyt jo enemmän. Kun sitten laitoin ne kuuseen, tuntui siltä, että kuusi pitäisi koristella kokonaan samaan tyyliin ja jättää kiiltävät pallot pois. Tämä on vielä tosiaan mietinnän alla, sillä paperisten juolukuusen koristeiden valikoima ei ole suuri. Ehkä pitäisi tehdä itse ?


Tänä vuonna meidän joulupöydän värit löytyvät tuosta julisteesta eli mustaa, valkoista ja ruskeaa ripauksella vihreää. Rentoa, kodikasta mutta samalla jouluista. Poster Storesta löytää paljon tyylikkäitä ja edullisia julisteita sekä kehyksiä erilaisiin sisustuksiin ja moneen makuun. Itse pidän siitä, että julisteilla on helppoa muuttaa kodin ilmettä vaikka vuodenaikojen mukaan. 
Olohuoneen tauluseinä muuttui kerralla jouluiseksi, kun vaihdoin kaikkiin kehyksiin Poster Storen jouluisen julisteen . Seinä on minusta aivain ihana nyt, eikä yhtään liian jouluinen, kun julisteissa eivät vilistä tontut. Monia näistä julisteita voi pitää seinällä vielä tammikuussakin. Poster Storessa on myös  inspiroivia tauluseiniä,  joista saa ideoita omaan sisustukseen. Aina tauluseinän ei tarvitse olla laaja, jo muutaman hyvin valittu juliste korostaa kodin muuta sisustusta. Minulla on nyt pidempään ollut useita julisteita tuossa sohvan takana, joten seuraavaksi ajattelin kokeilla kahta suurikokoista julistetta. Sitten, kun olen ensin riittävästi nauttinut tästä ihanasta jouluseinästäni. 

Poster Storen julisteet painetaan laadukkaalle ja ympäristöystävälliselle paperille Tukholman lähistöllä. Sieltä ne toimitetaan varastolle Tukholmassa ja edelleen eteenpäin asiakkaille. Tilaukset tulevat nopeasti perille. Ja valikoima täydentyy joka viikko. uusilla julisteilla.

Yleensä en ole juurikaan sisustanut makuuhuoneita jouluun, mutta tällä kertaa jouluiset julisteet inspiroivat tuomaan jolulun tunnelmaa myös niihin. Oman sänkyni yläpuolelle valitsin tuon metsähirvi julisteen, joka sopii täydellisesti makuuhuoneeni värimaailmaan ja tuo ripauksen luonnon läheisyyttä keskelle kaupunki joulua. 

Yhteistyössä Poster Storen kanssa saan tarjota myös teille lukijoille alennuskoodin Poster Storen verkkokauppaan. Koodilla SARAS40 saat 40 % alennuksen Poster Storen julisteista ( paitsi selection ) ajalla 8-10.12. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Nyt ehtii vielä hyvin hankkia jouluisia julisteita kotiin joulutunnelmaa luomaan tai talvisia aiheita uudelle vuodelle. 


Oletko jo sisustanut kotiin jouluista tunnelmaa ?

Share:

1 kommentti

  1. Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig