tiistai 7. joulukuuta 2021

VUODEN 2021 ASUJA 1/3
Taas se aika vuodesta, jolloin voi muistella kulunutta vuotta. Blogiin olen yleensä tehnyt ainakin tälläisen asupostaus-sarjan, josta nyt vuorossa siis ensimmäinen. Ajattelin, ettei tämän vuoden asuista tulisi kuin yksi postaus, mutta kyllä niitä vaan taas oli kertynyt. Tähän postaukseen valitsin alkuvuoden asuja ja sellaisia, joiden kuvat on ulkona otettu. Jostain syystä ajattelen etteivät sisällä otetut kuvat ole oikeita asupostauksia. Hassua tietenkin. 

Näissä kolmessa yläpuolella olevassa asussa on varsin talvinen tunnelma ja toppatakki valikoitunut päälle ihan sään vuoksi. Alimmassa kuvassa on ECCOn lämpöiset talvisaappaat, joilla olen kulkenut myös viime päivien ajan kylmyyden vuoksi. 

Zaran mustaa ja Nanson vaaleaa villakangastakkia käytin ilmojen hieman lämmettyä. Villakangastakki on melko lämmin, jos alle pukee paksun neuleen tai bleiserin, mutta kovilla pakkasilla se ei mielestäni toimi. Värit ovat tänä vuonna olleet vähissä pukeutumisessani. On päiviä jolloin vaaleansininen paitapusero on tuntunut liian värikkäältä ja siksi en niitä ole juurikaan pitänyt, vaikka yleensä olen juuri keväisin viihtynyt niissä. Saa nähdä iskeekö uuden vuoden jälkeen pastellivärien himo vai pysynkö edelleen mustassa, beigessä ja valkoisessa.
 

Vaaleiden värien osuus lisääntyi mitä lämpöisempää keväällä tuli. Tuota H&M kierrätysvillableiseriä käytin paljon myös vaalean sinisten leveiden farkkujen kanssa, mutta jostain syystä en saanut siitä otettua asukuvia. Korona näkyi vaikuttavan myös alkuvuonna pukeutumiseen, usein päällä olikin rento lounge asu. Se taitaa olla uusi normaali monella muullakin. Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet, kengät ja asuteet ovat edelleen käytössäni ja kaikkiin asuihin voisin pukeutua uudelleen.


Millainen oli sinun tyylisi tänä vuonna ?

Share:

1 kommentti

  1. Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig