keskiviikko 5. tammikuuta 2022

VUODEN ENSIMMÄINEN ASU


Vuoden ensimmäinen asu on mustavalkoinen, mutta hyvin rento kokonaisuus. Lyhyt ja ylisuuri ( todellakin ) tikkitakki löytyi ennen joulua alennusmyynnistä. Se on ensimmäinen Black Friday ostokseni ikinä ja joululahja itselleni. Ihastuin takkiin instassa ja etsin pitkään kokomustaa versioita, kunnes tärppäsi ja vieläpä hyvällä alennuksella. Takki on The Frankie Shopin, jossa on muutenkin aivan ihania ja oman tyylisiä juttuja.
Muut asun osaset ovat jo vanhoja; viime talvena  alesta ostettu Massimo Duttin nahkatote, Zaran huivi ja nilkkurit, blogin kautta joskus vuosia sitten saadut Rue de Femmen housut, jotka ovat mukavuushousuni sekä myös alesta löytynyt valkoinen pörröinen KappAhlin neule ja Mangon musta neulepipo.  Tämän uuden takin kanssa olen siis tosiaan pitkästä aikaaa käyttänyt kapeita housuja. Ja luulen, että pillifarkutkin päätyvät vielä jalkaan. 
Blogiin otan yleensä asukuvia järkkärillä, mutta nämä kuvat on poikkeuksellisesti napattu puhelimella. Oltiin kuopuksen kanssa kaupungilla ja käytiin myös lounaalla. Ajatus painavasta järkkäristä ei siksi houkutellut. Kuopus on ollut nyt kotona joululomalla ja se on ollut ihanaa. Syksyn mittaan olen kuitenkin jo tottunut olemaan yksin, joten hänen lähtönsä ei tunnu nyt enää niin ikävältä kuin se syksyllä tuntui. Ainoa harmi on tietysti tämä yhä jatkuva tilanne Koronan suhteen ja se on hankaloittanut myös kuopuksen tuloa ja lähtöä jatkuvien lentojen peruuntumisten vuoksi. Toivottavasti pääsen keväällä vierailemaan hänen opiskelukaupungissaan.
 

Oikein ihanaa uutta vuotta !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig