keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

WHITE SUMMER DRESS


Helteet tuntuvat jatkuvan loputtomiin ja itselläni alkaa olla pientä väsymystä kuumuuteen. Toisaalta ei nämä loputtomiin kestä, joten ei kannata valittaa. Kuumalla parasta onkin pukeutua väljiin ja vaaleisiin vaatteisiin. Viime kesänä ostettu valkoinen mekko on juuri täydellinen kuumiin kesäpäiviin. Mekon ainoa huono puoli on sen silittäminen, jossa riittää työtä. Ja silittäminen ei kyllä ole hauskaa näillä ilmoilla.
Helteillä pidän yleensä hiukset kiinni ja niin eilenkin. Kuvia otattaessa avasin ne ja heti tuli paljon kuumempi olo. Hiusten ollessa kiinni on kiva käyttää korviksia, eilen ne olivat Snö of Swedenin sirot moniväriset helmikorut. Laitoin myös rannekorun, mutta se tuntui vähän tukalalta, vaikka näyttikin kivalta.
Kori kassi on parin vuoden takaa ja Ellokselta. Tykkään sen pyöreästä muodosta. Kassissa on myös vuori, sisällä tasku ja sen saa suljettua vetoketjulla, joka on mukavaa kaupungilla liikkuessa. Miinusta siitä etteivät olkahihnat ole nahkaa. Tänään olen jo ehntinyt pyöräilemään ja se oli mukavan vilpoista. Sen pienen matkan, jonka jouduin kävelemään kaupunkipyöräasemalle, olin todella kuumissani. Olen kyllä miettinyt oman pyörän ostamista, sillä kaupunkipyörä on minusta melko raskas ajaa ja välillä niitä on vaikea saada. Toisaalta siinä on se hyvä puoli ettei tarvitse olla peloissaan pyörävarkaista. 

Aurinkoista viikon jatkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig