keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

BLACK AND WHITE SUMMER OUTFIT


Kesälomassa parasta on se, että voi tehdä mitä huvittaa oman aikataulun mukaan. Maanantaina hyppäsin bussiin ja matkustin päiväksi Porvooseen. Sää oli juuri täydellinen kaupunkikierrokselle, puolipivinen ja hieman tuulinen. Vanhan Porvoon kaduilla kierrellessä ei tullut kuuma, eikä ihmispaljous häirinnyt. Kävin lounaalla viehättävässä vegaanisessa kahvilassa ja piipahdin myös parissa pikkuputiikissa. 
Päivän asu oli mustavalkoinen, viime kesänä hankitut Arketin bermudashortsit ovat mukavat ja vilpoiset ja In Wearin musta bleiseri oli tarpeen auringon mennessä pilveen. Nanson valkoinen t-paita raikastaa muuten mustan asun. Zaran sandaalit ovat mukavaakin mukavammat jalassa, pohja on näissä sandaaleissa todella pehmeä. Laukkuna oli  kesän lempparilaukkuni eli Rebecca Minkoffin kolmivärinen pikkulaukku. Sinne mahtuu kätevästi lompakkoni ja puhelin.Blazer In Wear // shorts Arket // t-shirt Nanso // sunnies Karl Lagerfeld // bag Rebecca Minkoff // sandals ZaraTällä viikolla olen todella nauttinut näistä viileämmistä ilmoista, ja olen saanut tehtyä paljon kaikkea sellaista, josta haaveilin loman alkaessa. Viikonlopuksi on luvattu taas helteitä, eikä sekään oikeastaan haittaa, vaikken enää ihan suorassa auringonpaisteessa viihdykään. Lomaa on onneksi vielä reilusti jäljellä, sillä oikeastaan olen vasta tällä toisella viikolla alkanut nauttimaan lomasta. Varmasti, koska pahin väsymys on nyt nukuttu pois.

 

Ihanaa kesän jatkoa !

Share:

2 kommenttia

  1. Ihana Porvoo! Sulla onnistuu hienosti mustavalkoinen asu, etka nayta yhtaan tarjoilijalta...ma tunnen itseni aina ihan tarjoilijaksi mustavalkoisessa, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo jaksaa viehättää vuodesta toiseen. Kiitos :) Hih, se vaara on aina olemassa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig