tiistai 13. heinäkuuta 2021

VACAY DETAILS


Loma on alkanut varsin aurinkoisissa ja helteisissä merkeissä. Ja olen kyllä nauttinut. Tukala kuumuuskaan ei haittaa, kun voi elää oman aikataulun mukaan. Kahteen lomapäivään on jo mahtunut pyöräilyä, kukkien ostoa ja istutusta, lenkkeilyä, shoppailua, asukuvien ottoa ja museossa piipahtamisen. Plus pakolliset siivoukset, pyykinpesut ja ruokaostoksilla käynnin. Viimeksi mainitustakin olen viime aikoina nauttinut, sillä ruokakaupat ovat todella mukavan viileitä. Ehkä olen jopa tahallani hieman hidastellut ruokaostoksilla.




Lomalle en ole tehnyt mitään suunnitelmia, vaan aion tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Tänään se oli extempore museokäynti. Siitä lisää ihan omassa postauksessa, koska oli niin hieno kokemus. Yksin jo senkin takia, että pitkästä aikaa tuli poikettua. Taisi olla ensimmäinen kerta Koronan jälkeen.



No, mutta lomalla aion ainakin pukeutua joka päivä mekkoon ( tai ainakin melkein ) ja käyttää koruja sekä ehkä muutaman kerran myös korkoja. Kuvien mekko on viime vuodelta ja se on oma lemppari tällä hetkellä helteille. Korut ovat Snö of Swedenin ja juuri sopivat lomalookiin. 




 

Millainen on sinun helleasusi ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig