sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

IBIZA

Itse en vielä tänä kesänä uskalla matkustaa ulkomaille, mutta matkoista toki haaveilen. Zaran alesta napattu t-paita vie ajatukset kauniille Ibizan saarelle. Ehkä ensi kesänä sitten ? Kuvien vaalea asu oli yllä eilen vapaapäivänä ja kuvauspaikaksi löytyi yksi lempipensaistani eli Jasmin. Tuo kuvien pensas on oikeastaan kaksi valtavan suurta toisissaan kiinni olevaa pensasta. Voitte arvata, että tuoksu pensaiden lähettyvillä on huumaava. 


Minusta mukavimmat kengät kesähelteillä ovat Birkenstockit. Tällä hetkellä kaapista löytyy niitä kahdet eli kuvien vanhan roosan väriset mokkaiset ja mustat nahkaiset. Voisi niitä olla lisääkin, jos kesä näin kuumana jatkuu. Parasta Birkseissä on tietysti se, että niillä on mukava kävellä.


Vaalea vekkihame on viime kevään löytö Monkista ja sitähän täällä nähtiin viime vuonna useita kertoja. Tänä kesänä en ole käyttänyt sitä yhtä paljon, mutta onhan tässä kesää vielä jäljellä. Hameessa parasta on se, että se sopii niin monen yläosan kanssa. Ja asusteita vaihtamalla lookista tulee aina hieman eri näköinen. 

 

Suunnitteletko jo ulkomaan matkoja ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig