maanantai 5. huhtikuuta 2021

SPRING HOMEEnnen pääsiäistä kävin ostamassa sahan parvekelaattojen sahausta varten. Tarkoitus oli ostaa myös muutama pääsiäiskoriste mm. paperisia pääsiäismunia, joita olisi voinut ripustaa oksiin ja laittaa maljakkoon koristeeksi. Sen sijaan ostin pellavaisen pöytäliinan ja ne koristeet unohtuivat kokonaan. 

Pääsiäiskukkia meillä on nyt vain parvekkeella, sinisiä ja valkoisia helmililjoja. Ne terassilaatatkin on edelleen sahaamatta, sillä ulkona on taas ihan liian kylmä puuhastella. Pääsiäinen on siis täällä mennyt ilman koristeita ja kukkia pöydällä, mutta pääsiäisherkkuja eli suklaamunia olemme kyllä syöneet.
Kuopus totesi uudesta pellavaliinastamme, että se on ihan ryppyinen. Ja lisäsi vielä, että olohuone on nyt aika vaaleanpunainen, mikä onkin ihan totta. Pöydän alla oleva mattokin kun on vaaleanpunainen. Näyttää kuitenkin yhdessä valkoisen ja mustan kanssa kivan keväiseltä ja raikkaaltakin. Olkoon kevätvärimme siis vaaleanpunainen.

Tänään vietän kotipäivää ja on ihanaa kun ei tarvitse lähteä minnekään. Tämä pääsiäinen on taas ollut erilainen, sillä emme ole kokoontuneet yhdessä perheenä syömään. Ehkä epidemia tilanne hiljalleen helpottuu ja pääsemme kaikki elämään normaalimpaa arkea. Itse kaipaan sitä kovasti ja nykyinen elämä rojoituksineen alkaa jo kyllästyttää.
 

Kuinka sinun pääsiäisen vietto on sujunut ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig