perjantai 2. huhtikuuta 2021

BLACK & WHITE


Jotenkin sitä on ihan jumittunut näihin oloasuihin, harvemmin jaksan enää panostaa pukeutumiseen samalla tavalla kuin ennen Koronaa. Jos ennen lähtöä onkin vielä ajatus pukeutua kunnolla, tulee viimeistään lähdön hetkellä mieleen, että miksi ihmeessä ?  Kun määräpäänä on korkeitaan kävelylenkki tai työpaikan pukuhuone.
Wool coat Zara // jogging pants & sweater H&M  // sneakers New Balance // sunnies Furla // bag Marc Jacobs 

Eilen ostoksilla käydessä sentään oli astetta asiallisempi asu eli collagepaidan seurana levälahkeiset mustat housut ja loaferit. Viime viikonloppunakin panostin asuun, kun olin keskustassa kuvaamassa. Niitä kuvia on tarkoitus laittaa tännekin hieman myöhemmin. Uskon kuitenkin, että viimeistään lämpenevät ilmat ja kevään eteneminen hieman pidemmällle tuovat taas intoa pukeutumiseen. 

 

Rentouttavaa pääsiäisen aikaa !

Share:

2 kommenttia

 1. Sinulla college-asut näyttävät niin kivoilta, kuten tämäkin pitkän takin kanssa kaupunkiasuna :) Olen kokeillut, mutta jotenkin aina riisun pois ja vaihdan ne ainaiset farkut sittenkin jalkaan, pöh.
  Leppoisaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3 Minulla oli aikaisemmin tuo sama tunne, enkä osannut käyttää collagehousuja trikoista puhumattakaan yhdessä kaupunkiasun kanssa. Mutta hiljalleen totuin siihen, tai siis Korona totutti ;)

   Ihanaa pääsiäistä !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig