maanantai 29. maaliskuuta 2021

SOFT WILD ROSE* Tuotteet Pr-näytteitä *

Urtekramilla on ruokien lisäksi Nordic Beauty tuotteita lukematon määrä, jotka ovat tietenkin luonnonmukaisia, vegaanisia ja Eco sertifikoituja. Käytän aika paljon luonnonkosmetiikkaa ja vuosien aikana olen kokeillut aikamoisen määrän tuotteita. Urtekramin tuotteissa kivaa on se, että niistä monia saa ihan tavallisesta ruokakaupasta. 
Tässä Soft Wild Rose sarjassa on tuotteita aina shampoosta käsivoiteeseesn asti. Itse olen ollut tyytyväinen tähän sarjaan, on ihanaa kun kaikki päivittäin käytetyt tuotteet ovat samaa sarjaa ja tuoksumaailmaa. Soft Wild Rose sarjassa tuoksuu villiruusu ja aineosina on käytetty Aloe veraa, sheavoita ja luonnollisia öljyjä. Hiustenhoitotuotteissa on myös Aloe veraa sekä väriä suojaavat merikaali ja punajuuri. Nämä tuotteet sopivat värjätyille hiuksille.
 

Erityisen ihastunut olenkin ollut juuri Soft Wild Rosen tuoksumaailmaan sekä hiustenhoitotuotteisiin, jotka sopivat omille värjätyille hiuksille. Usein olen kokenut, että luonnonkosmetiikaan hiustuotteet eivät ole olleet tarpeeksi hoitavia omille värjätyille hiuksilleni. Näissä Urtekramin tuotteissa sitä ongelmaa ei ole ollut. Tykkään myös tuotteiden pakkauksista ja usein omaan ostopäätökseen vaikuttaa kosmetiikassakin tuotteen ulkonäkö.


Ostatko kosmetiikkaa ulkonäön perusteella ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig