lauantai 27. maaliskuuta 2021

WEEKEND
Tänään olen viettänyt rentoa kotipäivää. Koska heräsin aika aikaisin olen ehtinyt paljon. Ensin tietysti aamiainen pitkän kaavan mukaan ja koko Hesarin lukien. Sen jälkeen lähdin pitkälle kävelylenkille ja siitä voi käydä kurkkaamassa tunnelmia instan puolella @sarasblogi. Lenkin jälkeen kevyt lounas ja pikaiset päikkärit.

Päikkäreiden jälkeen pesin partsin lattian. Meidän parveke on aina iltapäivsin auringonpaisteella tosi lämmin ja niin tänäänkin, vaikkei ulkona vielä mikään lämmin kevätsää ollut. Sen jälkeen laitettiin kuopuksen kanssa uudet parvekelaatat paikalleen. Ne samoin kuin uuden pöydän ja tuolit tilasin muutama viikko sitten ja kotiin ne tulivat tietenkin hirveässä lumimyrskyssä. Lähetyksen kuljettanutta tyttö hieman huvitti. No, mutta tulivat ainakin ajoissa, enkä jäänyt ilman parvekelaattoja. Niin nimittäin kävi viime keväänä, jolloin olin liikkeellä liian myöhään.
Parvekeelle ostin eilen ensimmäiset kukat ja niitä on yhden kukkalaatikollisen verran. Lähikaupasta löytyi helmililjoja töiden jälkeen siellä piipahtaessani, joten nappasin niitä mukaan. Tänä vuonna aioin laittaa parvekkeelle vähemmän kukkia, mutta uusia niitä aina sesongin mukaan. Näin iloa kukista riittää pidemmäksi aikaa, eikä niiden kastelu ole edes keskikesällä liian aikaa vievää. Viime kesänä tosiaan partsilla oli kastelua hellepäivinä ihan turhan paljon.
Toisin kuin kuvissa, päivä on ollut täynnä puuhastelua, mutta nyt aioin vetäytyä sohvalle katselemaan lempparisarjaa ja napostelemaan jotain hyvää. Viime aikoina olen jättänyt omista suosikeista pois kaikki jännärit ja katsellut vain sisustusohjelmia. Onneksi niitä löytyy. 

Rentoa viikonloppua !
 

Share:

4 kommenttia

  1. Leppoisaa palmusunnuntaita!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kotipäivät on parhaita. Ainakin omat aivot tarvitsevat niitä nollaukseen.

    Ihanaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig