keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

HELLO YELLOW
Kevät fiilistä kotiin tuovat tällä hetkellä olohuoneessa maljakossa olevat keltaiset tulppaanit ja seinälle ripustettu Olle Eksellin Tukholma juliste. Juliste on jo monta vuotta vanha ja se on ollut pari viimeistä vuotta kaapissa odottamassa uutta tulemistaan. Julisteen vaihtamisella saa minusta helposti uutta ilmettä kotiin ja siksi niitä on kertynyt kaappiin.

Haaveilin myös keltaisesta tyynynpäällisestä, mutta ainakaan vielä en ole nettikaupoista löytänyt mieleistä. Siitäkään huolimatta, että keltainen on harmaan ohella vuoden väri PANTONEn mukaan. Veikkaan, että kuljemme ensi talven harmaissa neuleissa, mutta keltainen saattaa jäädä vieraammaksi meille suomalaisille. 

Olle Eksellin Tukholma juliste on aiheuttanut pientä haikeutta. Tuntuu jotenkin kauhelta, ettei edes Tukholman matkasta uskalla haaveilla lähitulevaisuudessa. Olisi ihanaa päästä viikonloppu matkalle edes sinne. Vuoden vaihtuessa sitä vielä uskoi, että kesällä voimme jo matkustella edes joihinkin maihin, mutta nyt tuntuu, että kesä kuluu kotimaassa. No, itselläni on kyllä lukemattomia paikkoja Suomessakin, joissa en ole käynyt kertaakaan tai pitkään aikaan. Ehkä kesä kotimaassa ei olekaan huono juttu ?
 

Haaveiletko matkustelusta ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig